Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pismo Deidre

Samohrana mama ispričala da je spavala sa susjedom: 'Mrzim samu sebe, trebala sam mu reći ne!'

Shuttershock
19.03.2022.
u 01:05

- Baš sam na parkiralištu prala auto kad mi je prišao novi susjed i predstavio se, te me pozvao k sebi na kavu - ispričala je.

Sramim se i loše se osjećam jer sam spavala sa susjedom kojeg sam tek taj dan upoznala, napisala je anonimna žena psihoterapeutkinji i kolumnistici Deidre.

Ona je, kaže, 29-godišnja samohrana majka petogodišnjeg dječaka i upravo je izašla iz nasilne veze s djetetovim ocem.

Muškarci, kakvi ste ljubavnici otkrit će vaš horoskopski znak

1/15

- Tata mog sina bio je jako nasilan ako bi popio i samo jedno piće, a nedavno sam konačno izašla iz te veze i odselila s djetetom - rekla je.

Dijete joj često, kaže, boravi kod njene majke pa je tako bilo i prije nekoliko dana, što je ona iskoristila za kućanske poslove i pranje automobila.

- Baš sam na parkiralištu prala auto kad mi je prišao novi susjed i predstavio se, te me pozvao k sebi na kavu - ispričala je pa su ubrzo bili kod njega doma. Ponudio joj je i da s njim zapali džoint pa je, iako prije nikad nije pušila, uzela nekoliko dimova. 

- Odjednom sam se počela loše osjećati, noge su mi postale teške... On me poljubio, a ja ga nisam odbila i brzo smo završili u krevetu - kaže, a sad joj je žao što nije rekla "Ne".

- Iznevjerila sam samu sebe - dodaje.

-  Bili ste pod utjecajem kanabisa, zbog čega ste se malo više opustili. To je očito bila pogreška, no nemojte sebe sad 'ubijati' zbog toga -  napisala joj je terapeutkinja dodavši i da, kad opet vidi susjeda bude prijateljski nastrojena, ali i da mu otvoreno kaže ako ne želi dalje nastaviti odnos s njim.

Istraživanje: Muškarci pomisle na seks 19, a žene 10 puta dnevno!

Ključne riječi

Komentara 1

MO
montello
13:52 20.03.2022.

Gotovo je s zaljenjem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije