Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Sada je pravo vrijeme da obnovite osmijeh!

Ortoimplant Dental Spa klinika
07.12.2020.
u 08:50

Ortoimplant Dental Spa klinika će vam u tome pomoći

U Hrvatskoj su od kraja studenog na snazi nove epidemiološke mjere, a na kave i druženja s prijateljima ćete morati pričekati sve do 21. prosinca, a potencijalno i duže. Omiljena okupljališta Hrvata su nedvojbeno kafići, imamo kulturu dugog ispijanja kave kakvu ima malo tko u svijetu, ali sada to više nije moguće u nadi da će se novim mjerama suzbiti broj zaraženih koronavirusom. Mnogi od nas se pitaju “što sada kada imamo svo vrijeme svijeta?”. Sada je idealno vrijeme da napravite ono što ste dugo odlagali. Jeste li razmišljali o osvježavanju svog osmijeha? Pogotovo ako vas muči problem bezubosti ili vas žulja proteza. Napravite nešto samo za sebe, zaslužujete to u ovim teškim vremenima.

U vremenima neizvjesnosti se teško opustiti, ali u Ortoimplant Dental Spa klinici uz stomatološke zahvate nude i opuštanje.  Uz vrhunsku stomatološku uslugu možete dobiti i terapijske limfne drenaže koje smiruju natečena tkiva i poboljšavaju cirkulaciju, masaže, ozonoterapiju, aromaterapiju, terapiju kisikom i biomagnetnom rezonancijom pa se tako možete i osobno uvjeriti da posjet stomatologu može istovremeno biti i relaksirajuće iskustvo koje ćete prepričavati drugima.

Pacijenti pristižu iz cijele Hrvatske, ali i šire, a njihova svjedočanstva najbolje govore o kvaliteti usluge.

Zagrepčanin Zlatko Holetić nije mogao sakriti svoje zadovoljstvo.

"Jedna od najboljih odluka u životu je što sam brigu o svojim zubima povjerio dr. Trampušu. Najviše me se dojmila ljubaznost i spremnost cijelog tima da mi vrate davno izgubljene zube i samopouzdanje. Sada ponovno ponosno pokazujem svoj novi osmijeh."

Prvi pregled i dijagnostika su potpuno besplatni. Naručite sebe ili vaše najmilije putem kontakt forme na službenoj stranici ili nazovite +385 99 4803 700. Javit će vam se gospodin Daniel koji će rado odgovoriti na sva vaša pitanja!

Zašto implantati?

Za razliku od mobilne proteze koja vraća djelomičnu funkciju zuba, implantati vraćaju izgled i funkciju prirodnih zubi. Hrana opet može postati zabava jer ju nećete više dijeliti na dozvoljenu i zabranjenu hranu, jest ćete bez straha da će vam zubi ispasti. Snaga samog zagriza je znatno veća nego kod proteze, a most s implantatima se čisti baš kao i prirodni zubi - četkanjem i zubim koncem. Nespretno vađenje i održavanje mobilne proteze može postati stvar prošlosti, a o neudobnosti i neugodnom osjećaju u ustima da i ne pričamo.

Inovativna metoda All-on-4 omogućava potpunu rekonstrukciju zubnog niza na samo četiri implantata. Ugradnja je digitalno navođena, a tom se suvremenom metodom  uklanja potreba za proširenjem kostiju ili podizanjem sinusa. Kod nekih pacijenata uz problem dugotrajne bezubosti često dolazi i do povlačenja čeljusne kosti. Ponekad je za potrebe ugradnje implantata potrebno nadograditi kost, no proces oporavka je dugotrajan. Zygoma All-On-4 je metoda ugradnje jednog, dva, tri ili sva četiri implantata u zigomatičnu kost gornje čeljusti. Zahvaljujući ovom napretku, više ne postoji prepreka za fiksno ozubljivanje mostom niti kod onih bezubih osoba kod kojih je došlo do potpunog nestanka kosti gornje čeljusti. Ovi revolucionarni implantati na području zubne implantologije se mogu ugraditi svima i izravno se ugrađuju u jagodičnu (zigomatičnu) kost te predstavljaju najbolju alternativu dugotrajnom procesu nadomještanja kosti.

Pterigoidni implantati alternativna su opcija iskorištavanja preostale kosti kao sidrišta za implantate umjesto postupaka augmentacije kosti, u slučajevima kada je prisutno ograničenje količinu koštane mase i prisutnost maksilarnog sinusa. Takvi se implantati ugrađuju se u pterigomaksilarnu regiju, u gornju čeljust, kada spuštenost maksilarnog sinusa ne dopušta ugradnju implantata u toj regiji, čime se eliminira potreba za podizanjem sinusa.

Vrhunski tim za vrhunske rezultate

Kada je riječ o vašim zubima, zaslužujete pouzdane liječnike. Dr. Zdenko Trampuš predvodi tim vrhunskih implantoloških stručnjaka koji pomažu u rješavanju vaših dentalnih problema. Visoka profesionalnost, znanje i ugodno okruženje su razlozi zbog kojih je Ortoimplant Dental Spa klinika pravi izbor za vaše nove zube. Vrhunski stručnjaci, moderno opremljene ordinacije i vlastiti laboratorij - na jednom mjestu možete učinkovito riješiti vaše dentalne poteškoće.

U Ortoimplant Dental Spa klinici znaju i kako doskočiti strahu od boli. Za sve pacijente postoji mogućnost lokalne anestezije, ali i potpune sedacije zahvaljujući kojoj možete zaspati u zubarskom stolcu i probuditi se s potpuno novim zubima.

Prvu kavu u omiljenom kafiću možete dočekati s novim, najvećim osmijehom na licu. Ovog prosinca si podarite poklon koji ćete pamtiti godinama - jedinstveno iskustvo i veličanstven osmijeh.

Za prvi, potpuno besplatan pregled naručite sebe ili vaše bližnje putem kontakt forme na službenoj stranici ili nazovite +385 99 4803 700 i saznajte od gospodina Daniela sve što vas zanima.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije