Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJAKOVE ZVJEZDICE

Restoran Florida, Tribanj Mandalina: Osam ćevapa 13, šest lignji 17,50 eura

Tribanj: Turistička patrola i Večernjakove zvjezdice
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/2
31.07.2023.
u 12:02

Restoran Florida, Tribanj Mandalina

U Mandalini dvije su kuće u kojima se cijelu godinu živi, a obje su gostionice - Jure i Florida. U Tribnju se još može jesti i u restoranu Punta u kampu Šibuljine, no Florida je za putnike na Jadranskoj magistrali najzgodnija, jer je parking ispred restorana, a pogled puca prema Pagu.

Izbor jela skroman, a cijene su u Floridi, onako - morske, sezonske, gotovo kao na Floridi. Ćevapčići 13 eura, lignje sa žara 17,50, a porcija pomfrita 4,50 eura. Za dvoje, uz bocu mineralne 43,50 eura, odnosno 327 kuna. Dosta. Ipak, gladan u ovom kraju nema puno za birati. Tko na putu još može izdržati, sjajan je restoran Bartol u Rovanjskoj. E, tamo se u Bartolu već odlično jede!

VIDEO: Turistička patrola - Tribanj

 

Komentara 2

MR
mrck1996
16:31 31.07.2023.

To je to lijepa nasa, oderi, ukradi, ugrabi, oguli i osisaj koga kod mozes. Voditi se treba samo novcem i pohlepom. I onda kada budete prozvani zbog ovakvih gluposti da 6 cevapa kosta 100kn ili 13 eura. Onda krece mazanje ociju, izvlacenje i pravim se lud. Kao inflacije je velika pa smo malo digli, ali samo malo. I da ne zaboravimo rat u ukrajini jer je ukrajina centar svijeta i sve odande dolazi pa je i zato poskupilo jos. Tresnja na torti je da je zbog pandemije to cemo vjerojatno slusati jos barem 10 godina. Ali nikako nije zbog pohlepe i sramotnog naroda kojem su najbitniji novci.

TE
terraviri
13:17 31.07.2023.

I porcija je, vidim-morska! Tribunjski ćevap 🤣. Ajmo ponuditi manje, za više novaca. Lipa naša, ae

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?