Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Pronašla vjenčani prsten s datumom iz 1955. i na Twitteru traži vlasnika

Kako je rodila tjedan dana kasnije, prsten je spremila i na njega zaboravila. Poslije tri godine sjetila se prstena te je njen 38-godišnji suprug Jonathan Hopkin, iz Nottinghama, odlučio potražiti vlasnike na Twitteru
24. listopada 2018. u 14:20 1 komentara 846 prikaza
Foto: Shutterstock

Jedna je žena prije tri godine pronašla vjenčani prsten na kojem je ugravirana godina 1955. Kako je rodila tjedan dana kasnije, prsten je spremila i na njega zaboravila. Poslije tri godine sjetila se prstena te je njen 38-godišnji suprug Jonathan Hopkin, iz Nottinghama, odlučio potražiti vlasnike na Twitteru, piše Metro. 

Vjenčano prstenje kao iz bajke Život piše romane: Ponovno se vjenčali nakon 40 godina, a razlog je divan

 

 

Tvrdi kako je i on jednom mislio da je izgubio svoj prsten, no našao ga je u restoranu i osjetio veliko olakšanje. Upravo stoga želi prsten vratiti vlasniku ako je još živ jer vjerojatno ima najmanje 80 godina. Ili barem njegovoj obitelji. 

 | Autor : Jonathan Hopkin/@dingdinghopkin Foto: Jonathan Hopkin/@dingdinghopkin

Odlučio je iskoristiti brojnu online zajednicu kako bi pronašao onoga tko je izgubio prsten, no tvrdi, zasad mu se još nitko nije javio. 

Optička iluzija na Twitteru - leđa ili vrat? Zanimljiva fotka Twitter zbunjen zbog ove fotografije: vidite li vi o čemu je riječ?

Jonathan ne gubi nadu da će se na kraju ipak javiti netko od obitelji vlasnika prstena. 

Pogledajte i video Ovi parovi su ostali prijatelji i nakon razvoda

 

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

  • cvijece:

    Izgubih jednostavne zlatne vjenčane prstenove na Jakuševcu -Zagreb ugraviran datum 19.04,1997.-nalazniku nagrada u vrijednosti zlata i puno više.Hvala.