Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Promotivni tjedan u Nacionalnom parku Plitvička jezera

Plitvička jezera
15.09.2022.
u 10:09

Mnogima je upravo jesen najljepše godišnje doba, a zamislite kako izgleda u Nacionalnom parku Plitvička jezera, destinaciji iznimne prirodne ljepote kojoj se dive milijuni posjetitelja iz cijelog svijeta. Od raskoši boja koje se zrcale u jezerima, zvukova prirode u kojima se izmjenjuje šuštanje lišća s hukom slapova, jesen čini Plitvička jezera čarobnima.

Nacionalni park Plitvička jezera i ove je godine, u „Mjesecu hrvatskog turizma“, pripremio posebne cijene ulaznica za sve posjetitelje u razdoblju od 1.10. do 9.10.2022. godine, gdje je cijena ulaznice za odrasle 80,00 kn (10,62 €), za studente 45,00 kn (5,97 €) i djecu (7-18 god.) 35,00 kn (4,65 €). Zbog velike potražnje u navedenom razdoblju, ulaznice je obvezno kupiti online putem web stranice Nacionalnog Parka. Zaljubljenici u prirodu će također imati priliku odmoriti u jesenskoj idili jedan ili više dana uz posebne ponude jesenskih aranžmana u hotelima Jezero (od 510,00 kn (67,69 eur) po osobi) i Plitvice (od 465,00 kn (61,72 eur) po osobi), smještenim u srcu Parka.

Foto: Vedran Božičević

Pogled na prirodu u jesenjem ruhu, blizina Parka i gastronomske delicije Lika destinacije, idealan su odmor za romantičare, obitelji i sve one koji jednostavno žele uhvatiti predah prije zime. Unutar ove posebne ponude tijekom promotivnog tjedna možete unajmiti drveni čamac na vesla za svega 60 kn (7,96 eur) po satu, istraživati kutke najvećeg plitvičkog jezera, jezera Kozjak, te uz šetnju Parkom uživati u radostima aktivnog odmora.

Za sve one koji nisu sigurni koji program obilaska odabrati, pripremili smo novu mobilnu aplikaciju koja sadrži brojne korisne informacije: programe obilaska i točke značajnih lokacija, mogućnost označavanja vašeg parkirnog mjesta, informacije o smještaju i restoranima, općenite informacije o parku kao i poučne sadržaje o vrijednostima najvećeg i najstarijeg nacionalnog parka u Hrvatskoj.

Stoga, pozivamo vas da odmorite i doživite ljepotu jeseni na Plitvičkim jezerima!

Više informacija o ovoj ponudi pronađite na linku.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije