Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Priča mlade ljubavnice: Bila sam u vezi s kirurgom, a onda sam otkrila ovo...

Biti u vezi s uspješnim muškarcem zvuči kao ostvarenje snova mnogih djevojaka. Zgodan, uspješan, bogat... Zvuči kao radnja knjige 50 nijansi sive.
22. siječnja 2019. u 13:11 19 komentara 89914 prikaza
Par
Foto: Getty Images

Jedna je 24-godišnjakinja proživjela pravu filmsku priču.

Zabrinuti otac "Partnerica mog sina stalno se viđa sa starijim muškarcem, ja mislim da to nije u redu..."

Naime, biti u vezi s uspješnim muškarcem zvuči kao ostvarenje snova mnogih djevojaka. Zgodan, uspješan, bogat... Zvuči kao radnja knjige 50 nijansi sive. Charlotte, čije je ime zbog diskrecije promijenjeno, ispričala je svoju priču koja doista nalikuje na spomenutu trilogiju po kojoj je snimljen i film.

Charlotte radi u prodaji u jednoj tvrtki u australskom Sydneyu, gdje živi posljednje četiri godine. Upoznala je 44-godišnjeg kirurga koji joj je pokazao neki sasvim drugi svijet.

Pogledajte i galeriju Pogledajte kako izgledaju ove žene sa i bez šminke

Par
1 / 14
Nekim je ženama šminkanje tek samo hobi, a drugima očajnički pokušaj da skriju nedostatke svog lica i naglase one dijelove koje smatraju lijepima. 

Tvrdi kako nikada do tada nije bila u vezi sa starijim muškarcem, no razlika od 20 godina nimalo joj nije smetala. Bila je zaljubljena. 

Nerijetko su ih čudno gledali dok su bili zajedno u javnosti, no nijedno od njih dvoje to nije smetalo. Skromna Charlotte bila je zasipana skupim darovima koji su joj pristizali u tvrtku gdje je radila, a više od nje bile su uzbuđene njezine kolegice koje su jedva čekale vidjeti što joj je ovaj put njen izabranik darovao.

Obitelj, svekrva zabrinuta supruga Moj se suprug ponaša drugačije kada su mu roditelji u blizini

Šest mjeseci trajala je idila ljubavne veze koju mnogi mogu samo sanjati. Seks je bio odličan, ali Charlotte je počela otkrivati kako je njen partner poprilično dominantan i u seksualnom, ali i u drugim sferama života. Kontrolirao ju je koliko god je mogao, a u spavaćoj sobi volio joj je naređivati. Morala mu je slati svoje fotografije dok je bila vani s prijateljicama, nerijetko je tražio i one bez odjeće. S obzirom na to da je često putovao, slanje fotografija bilo je nešto što je nije previše uznemiravalo. 

No, njeni snovi raspršili su se u trenutku kada je doznala da uspješni muškarac ima zaručnicu s kojom je već pet godina u vezi. Ona je u to vrijeme boravila u New Yorku te je Charlotte ostala u razočaravajućem saznanju da se njen partner zapravo samo koristio njenim društvom kako bi se zabavio dok se njegova zaručnica ne vrati. Sada, ispričala je Charlotte svoju priču na Facebooku, a prenio ju je Daily Mail, njen bivši partner boravi sa svojom zaručnicom u stanu u kojem su donedavno njih dvoje provodili strastvene noći. 

Pogledajte i video Simptomi raka testisa koje muškarci ne bi smjeli ignorirati

 

Hrvatski Telekom i Institut za razvoj i inovativnost mladih (IRIM)
Generacija NOW
Pobjednički tim natječaja Hrvatskog Telekoma i IRIM-a: „Definirali smo i napravili svoj standard IT učionice – onakav kakav kod nas još ne postoji“

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar taqa
  taqa:

  Pa ,u ovom slučaju, gospodin ju je pošteno isplatio. Problem je kaj je ostala bez sponzora.

 • Khala:

  I što je tu filmski?! Priča koju može ispričati svaka druga ili treća osoba... Ili autor clanka ima 15 godina?

 • njofra51:

  Pa to je uzas! Kak joj se to moglo desiti?