Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zabrinuti otac

"Partnerica mog sina stalno se viđa sa starijim muškarcem, ja mislim da to nije u redu..."

Shutterstock
20.01.2019.
u 09:50

Djevojka mog sina provodi previše vremena s čovjekom koji je 10 godina stariji od nje

Zabrinuti otac javio se kolumnistici The Suna, Deidre. 

"Ona kaže da između njih nema ništa i da se s njim druži i odlazi kod njega kako bi pobjegla od problema koje ima doma. Moj sin ima 30 godina. Doselio se nazad kući nakon što su prekinuli. Ona ima 26 godina, a zajedno imaju trogodišnju kćer. Priznala je da je spavala u krevetu s tim muškarcem, ali da se ništa nije dogodilo. Rekla je da vidi mogućnost da se ona i moj sin pomire, ali onda mu govori da ga ne kontaktira. Mog sina je sve to jako pogodilo, ima snažne osjećajte prema njoj. Meni se čini kao da ga samo navlači."

Deidre kaže: "Vjerojatno ni sama ne zna što bi, a osjeća i pritisak zbog roditeljstva. Možda i nije spavala s tim stariji muškarcem, ali ne pokazuje nikakav interes za vašeg sina. Možete li predložiti da vaše unuče ostaje s vama i sinom nešto česšće kako biste njoj dali malo vremena za sebe, bez da mora bježati od problema tom muškarcu? Tako će vaš sin i ona možda dobiti malo vremena da riješe svoje probleme?"

Na trešnjevački plac otišli smo po ljubavne savjete, evo što kažu kumice...

 

Ključne riječi

Komentara 5

DU
Deleted user
15:59 20.01.2019.

vecernja hartija se svaki put nadmasi, em cpbi, pederi, lazi, influencerice....zlo

Avatar rodjo11111
rodjo11111
21:20 20.01.2019.

ona ima 26g,a stariji muškarac sa kojimse viđa je 10g stariji od nje? pa zar je to prestar muškarac za njegovu snajku?

RI
rikavac
12:02 20.01.2019.

??????? Ne razumijem clanak VL sta je ovo bitno? Dno dna za ovog urednika ovog clanka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije