Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Moj se suprug ponaša drugačije kada su mu roditelji u blizini

U braku je tri godine i tvrdi kako je njihov odnos odličan. Njen suprug divna je osoba, nježan i pažljiv i pokazuje koliko je voli. No, sve se mijenja kada su u sblizini njegovi roditelji, tvrdi zabrinuta supruga.
16. siječnja 2019. u 14:34 2 komentara 2525 prikaza
Obitelj, svekrva
Foto: Getty Images

Tridesetrogodišnja supruga, koja je željela ostati anonimna, požalila se na stručnjacima za veze zbog problema koji je primijetila kod svog supruga.

U braku je tri godine i tvrdi kako je njihov odnos odličan. Njen suprug divna je osoba, nježan i pažljiv i pokazuje koliko je voli. No, sve se mijenja kada su u sblizini njegovi roditelji, tvrdi zabrinuta supruga.

Život piše drame 73-godišnjakinja udala se za tinejdžera kojeg je upoznala na sprovodu sina

Par živi u drugom gradu i njegove roditelje ne viđaju tako često, tek jednom ili dvaput godišnje, no tada je njen suprug "neka druga osoba". Postaje hladan i nezainteresiran. 

Pogledajte i galeriju YouTube: Videa s podvalama su otišla predaleko, želimo ih zaustaviti

Obitelj, svekrva
1 / 2
YouTube Screenshot

Stručnjakinja za veze, Shweta Singh, odgovorila joj je da su u zatvorenijim okolinama, i dalje odgajani na način da je iskazivanje osjećaja znak slabosti. Pred svojim roditeljima žele se pokazati u najboljem svjetlu pa će emocije zadržati za sebe, dok su u njihovom društvu. 

"Dobra je vijest da je vaš suprug nježan i pažljiv kada ste zajedno tako da ne morate brinuti o njegovim osjećajima prema vama. Trebali biste biti strplljivi u ovakvim situacijama, ali i razgovarati sa svojim suprugom i pojasniti mu kako se osjećate u takvim trenucima kada vas "gura" postrani. Imajte na umu i to da ni njemu nije lako, predstavljati se kao savršeni sin pred svojim roditeljima, i biti istovremeno savršen suprug kakvim se dosad već iskazao", poručila joj je Singh. 

ljubavni problemi Doznala sam da moj suprug ima mlađu ljubavnicu, ali i sina

Pogledajte i video Najbolji umak za tjesteninu od samo tri sastojka

Lesnina roštilj
PROLJETNE RADOSTI
Došlo je proljeće, a mi smo se uputili u potragu za novim roštiljem

A1 izdvaja za Vas

  • kažemja:

    A kakav bi bio da žive zajedno s roditeljima?

  • Mukowsky:

    Prvi zadatak svake snaše je da dokaže kako su roditelji muža idioti, opasni za njihovu ljubav i da mrze snašu bez razloga. Kad to uspije tri četvrtine posla je obavila.