Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije mogla vjerovati

Pozvali 27 djece na kćerin treći rođendan i nitko nije došao: "Srce mi se slomilo"

TikTok
11.11.2022.
u 09:23

Sedam obitelji reklo je da dolaze, a tri su to jutro promijenile svoj poziv, a ostale se nisu pojavile

Majka Breanna Strong je, kaže, dala sve od sebe da organizira najbolju proslavu trećeg rođendana za svoju kći Avery. Unajmila je mekani prostor za igru, naručila je pizze i nabavila divnu Frozen tortu, ali ostala je shrvana kada se nitko od 27 djece koje je pozvala na rođendan nije pojavio.

Na TikToku je podijelila video, u kojem je pokazala svoju kćer kako jede komad pizze dok sama sjedi za stolom te napisala u opis: "Pozvali smo 27 djece na Averyn treći rođendan. Nijedan njezin prijatelj nije se pojavio.”

Nakon što je kutiju od pizze bacila u kantu, dodala je: „Uzaludno potrošeni novac i vrijeme. Ovo je slomilo moje srce. Doslovno ću otići kući i grliti svoju djevojčicu."

Što majke najviše žele dobiti na dar? Možda ćete se iznenaditi:

1/6
@breannamstrong I wish I was making this up. #noshow #birthdayparty #fyp #trending #sahm #makefriends ♬ Get You The Moon - Kina

Ljudi su brzo izrazili empatiju u komentarima a, a jedna je korisnica napisala: "Ovo je pravilo u mojoj kući. "Ako smo pozvani, IDEMO! Jedini smo se pojavili. Tako je tužno što se ovo događa, tako mi je žao."

“Ovo mi se dogodilo na moj 16. rođendan”, otkrila je druga korisnica. Nikad više nisam pokušala dok nisam imala 26 godina i opet se dogodilo. Imam 39 godina, sada si uvijek samo priuštim dan u toplicama."

Breanna je dodala da je mislila kako će biti dovoljno djece na rođendanu, ali se situacija promijenila u zadnjem trenu, kako prenosi The Sun.

“Bio je planirani događaj na Facebooku. Sedam obitelji reklo je da dolaze, a tri su to jutro promijenile svoj poziv, a ostale se nisu pojavile”, otkrila je u jednom od komentara.

Žena pokazala sjajan trik za pakiranje odjeće u kofer: 'Da i ostane bez ijednog nabora!'

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Kajman
Kajman
11:16 11.11.2022.

Da nisu to bili Facebook prijatelji?

MO
modovisisajteMaraschino
11:11 11.11.2022.

Kad radiš rođendan za dijete koje je predškolske dobi, taj rođendan radiš za sebe i dijete, tj obitelj, a ne za druge. druga je stvar kad dijete krene u predškolu (vrtić) i školu, tada ima prijatelje koje može pozvati na rođendan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije