Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
je li pretjerao?

Mladoženja na vjenčanju zabio mladenki tortu u glavu i razljutio mnoge: ‘Ja bih se na tvom mjestu razvela!’

Shutterstock
10.11.2022.
u 12:30

U opisu videa Jade je sugerirala da je ona bila ta koja je njemu prva napravila neku nepodopštinu, te napisala: "Službeno je da smo gospodin i gospođa Price"

Jade Kennedy podijelila je video sebe i svog novog supruga na njihovom vjenčanju, no uskoro je dobila veliki broj kritika. Naime, mladoženja je žestoko kritiziran zbog zabijanja torte u glavu svoje mladenke, piše The Sun.

5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama:

1/9

Dok je mladenka stajala u vjenčanici s besprijekornom frizurom i šminkom, njezin novi suprug otišao je do njihove svadbene torte. Zatim je rukom uzeo komad torte i krenuo prema mladenki. Pokušala mu je pobjeći, no on ju je sustigao i stjerao u kut, a onda joj zabio komad torte u lice. 

U opisu videa Jade je sugerirala da je ona bila ta koja je njemu prva napravila neku nepodopštinu, te napisala: "Službeno je da smo gospodin i gospođa Price."

- Volim svog glupog, djetinjastog muža najviše na svijetu - napisala je u nastavku opisa, a zatim isključila komentare na videu. 

 

@jadekennedy_777 It’s official we’re mr and mrs price❤️🥰 he got me back for doing it to him good and propa🙈🤣 love my arsehole of a husband all the world🤣🥰❤️ #fyp #fypシ #married #couplecomedy #funny #marriedlife #wedding ♬ original sound - Jade kennedy

 

No, korisnike to nije spriječilo da komentiraju događaj u svojim vlastitim videozapisima. 

- Šokirana sam ovime. Ja bih se razvela od njega odmah! - napisala je u svom videu jedna žena. 

"Ja bih se rasplakala i otišla. Nakon toliko sati uređivanja da on to sve uništi?",komentirala je druga korisnica, a treća je dodala: "Vidi se da se ona neugodno smije, ne čini se kao da joj je to zabavno."

Mnogi su ukazali i na to kako joj njezin mladoženja nakon toga uopće nije pomogao očistiti haljinu, već je samo otišao smijuljeći se.

Preletjela je 11.200 kilometara da upozna stranca s Tindera, rodila se ljubav i sad imaju dijete:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije