Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne zna što napraviti

Požalila se stručnjakinji: 'Moj dečko je dobar i nježan, ali sasvim beskoristan u krevetu'

shutterstock
08.07.2021.
u 19:30

Bio je veoma nesiguran te je stalno ispitivao radi li sve ispravno, no za nju je to samo bilo dosadno i potpuno ju je odbilo od seksa

- Moj sramežljivi dečko izgubio je nevinost zbog mene i totalno me iznevjerio u seksu. Sad se pitam bih li mu trebala pružiti drugu priliku ili završiti stvari. Viđamo se već dva mjeseca. Odlično se slažemo i on je drag i pažljiv, ali kad smo se seksali bilo je stvarno dosadno - napisala je jedna djevojka za The Sun.

Evo zašto biste trebali doživjeti orgazam prije svakog odlaska na spavanje:

1/7

Nije osjetila nikakvo zadovoljstvo s njim. Bio je veoma nesiguran te je stalno ispitivao radi li sve ispravno, no za nju je to samo bilo dosadno i potpuno ju je odbilo od seksa. Navikla je biti s dečkima koji znaju što rade i koji imaju više samopouzdanja u spavaćoj sobi i izvan nje. Vjeruje da se stvari mogu promijeniti s vježbom, ali ne želi ga tjerati na promjenu.

- Vrlo je malo ljudi odmah izvrsno u krevetu. Kažete da je ljubazan i ide vam super, a to je teže pronaći nego dobar seks. Možda zaslužuje priliku da izgradi svoje samopouzdanje. Tko kaže da uz malo prakse neće postati odličan ljubavnik? Pomozite mu tako što ćete mu pokazati što volite, tako da je dobro za vas oboje. Sljedeći će put sigurno biti bolji - odgovorila joj je Deidre.

Muškarac ovisan o operacijama i promjenama na tijelu: Ugradio kljove i uklonio dva prsta!

Komentara 2

PI
PijemŽivce2
19:52 08.07.2021.

Da pogodim, neki mutavi desničar, teoretičar zavjera, antivakser i ministrant?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije