Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tko je u pravu?

'Posvađala sam se s bratom jer je s objavom da čeka bebu uništio obiteljsko darivanje'

shutterstock
10.01.2022.
u 22:50

Kad su svi otvorili darove, shvatili su da su brat i šogorica svima poklonili sliku bebe s ultrazvuka i XL majicu na kojoj je pisalo "BABY BELLA 2022"...

Nedavno je jedna djevojka na Redditu podijelila kako joj se cijela obitelj posvađala kad se obiteljska razmjena novogodišnjih darova pretvorila u bratovu najavu da on i supruga čekaju bebu. Ispričala je kako njena obitelj svake godine organizira razmjenu darova u kojoj svaki član daruje ostale, a može im nešto kupiti ili uplatiti novac, oko 220 kn (35 dolara).

Ove se godine, kaže, u darivanje uključio i brat sa svojom suprugom, a tražili su da budu zadnji jer imaju neku objavu za sve.

  Što majke najviše žele dobiti za poklon? Možda ćete se iznenaditi

1/6

Kad su svi otvorili darove, shvatili su da su brat i šogorica svima poklonili sliku bebe s ultrazvuka i XL majicu na kojoj je pisalo "BABY BELLA 2022".

- Svi smo im čestitali za bebu i malo pričali o tome, a onda je tata pitao šogoricu hoćemo li sad završiti razmjenu poklona jer svi uskoro idu doma, na što je ona rekla "Pa to je bio poklon!" (slika bebe s UV).

Njezin brat je tad ustao da ode u kupaonicu, a otac ga je slijedio u hodnik gdje su se posvađali, zbog čega su brat i šogorica naglo otišli.

Tada je tata svima rekao da mogu darove za njih uzeti natrag jer je njihovo darivanje bilo glupost i jer su "točno znali što rade".

- Dva dana kasnije, brat se pojavio s 'pravim' poklonima i ispričao se za sve, prije nego što mi je rekao da mu žena već dva dana plače zbog svega što se događalo na darivanju i da "zahvalim tati što mu je pokvario iznenađenje" - ispričala je djevojka, a kad je nju pitao da li se njoj poklon svidio, odgovorila mu je "Ne".

Objasnila je da su za njega i suprugu svi pažljivo birali dar koji će im se dopasti, dok oni drugima nisu niti izraditi majice koje bi mogli nositi; jer su svima prevelike. 

- To je bilo jeftino i uništilo je smisao razmjene - rekla mu je, na što se on naljutio, a ona svoju priču objavila na Redditu da provjeri je li u pravu.

- Nije prikladno darovati sebi (ili svojoj bebi) novac namijenjen za poklon, drugi su se trudili oni nisu i iako mi je jasna njihova ideja, nisu to dobro izveli -.složila se većina korisnika, prenosi The Sun.

 Ovo su pokloni koje nitko ne želi dobiti za Božić: Jeste li koji od njih našli pod svojim borom?

Ključne riječi

Komentara 1

VR
Vrlika34
05:53 11.01.2022.

Ovo će biti najveća NOVOST VLa 2022.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije