Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za dobar okus

Postoji ispravan način za podgrijavanje hrane u mikrovalnoj pećnici, evo kako...

shutterstock
13.04.2021.
u 07:00

Stvar je zapravo u načinu slaganja hrane na tanjur.

Ponekad je lakše napraviti hrane za više za dana pa je samo podgrijavati u mikrovalnoj pećnici. No, nema ničeg goreg od podgrijavanja ostataka koji nakon toga i dalje ostaju hladni. Iako bismo mogli kriviti našu mikrovalnu pećnicu za to, stvar je zapravo u načinu podgrijavanja, kako otkriva Real Simple.

Ako koristite mikrovalnu ovo istraživanje će vas razveseliti!

1/4

Korisnica društvenih mreža @howdoesshe objavila je video u kojem je objasnila koji je ispravan način podgrijavanja ostataka u mikrovalnoj pećnici. Naime, stvar je zapravo u slaganju hrane na tanjuru. 

Kada hranu stavite na tanjur, uglavnom je stavite u sredinu tanjura, a to nikako nije dobro za podgrijavanje. Radio frekvencije mikrovalne pećnice teško dolaze do sredine hrane i unutrašnjost ostaje hladna. Umjesto toga, hranu biste trebali složiti uz rub tanjura. Tako će se hrana ravnomjerno zagrijavati.

@howdoesshe

Change the way you microwave! So simple! ##lifehacks ##momhacks ##kitchenhacks ##cookinghacks

♬ Blue Blood - Heinz Kiessling & Various Artists
 

Komentara 1

SA
sanikol
08:29 13.04.2021.

Kakvo genijalno otkriće. Samo nisu objasnili kako smrznutu hranu raspodijeliti po obodu tanjura.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije