Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neprimjereno

Policajci uhitili djelatnike restorana, a razlog je nevjerojatan: Nisu im htjeli dati besplatnu hranu

shutterstock
16.06.2021.
u 10:30

Tražili su da se naprave burgeri 'za nekog posebnog' te da se ne naplate, ali djelatnici nisu ispunili zahtjev.

Devet policajaca u gradu Lahoreu na istoku Pakistana poželjelo je pojesti ručak, pa su se zaputili u obližnji restoran brze hrane, Johnny & Jugnu. Umjesto da su pojeli obrok u miru, napravili su scenu o kojoj se danima priča.

Policajci su mladim djelatnicima, uglavnom studentima, rekli da moraju pripremiti jelo 'za nekog posebnog' - i to besplatno! Kada su djelatnici restorana odbili takav zahtjev, policija ih je uhitila.

Morali su napustiti kuhinju i klijente koji su čekali, te su proveli sedam sati u zatvoru. 

Zašto u Hrvatskoj homoseksualci ne mogu biti darivatelji krvi?

Za cijeli incident pročulo se vrlo brzo jer je restoran ispričao cijelu priču na svojoj Facebook stranici, pa je svih devet policajaca suspendirano. Inam Ghani, zapovjednik lokalne policije, oglasio se putem Twittera i rekao da nitko, pa čak ni policija, nije iznad zakona.

Ovo nije prvi ovakav slučaj u Pakistanu - već dugo se priča da je tamošnja policija korumpirana i da često od trgovaca traže mito. 

Vlasnik trgovine izazvao burne reakcije: Ne dopuštaju ulaz cijepljenim osobama

1/2
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije