Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li među njima?

Trebaju uzbuđenje: Ovi horoskopski znakovi brzo gube interes za vezu

shutterstock
15.06.2021.
u 16:24

Vole ići polako, a ako im stvari postanu dosadne, otići će bez puno razmišljanja.

Ljudi imaju različite ideje i predodžbe o ljubavi. Svaka osoba ima svoju jedinstvenu perspektivu i prikaz ljubavi i veza. Neki istražuju i eksperimentiraju s ljubavlju, dok su drugi u njoj posvećeni jednoj osobi s kojom slikaju cijeli život. Oni koji uvijek istražuju i previše vole svoju neovisnost, mogli bi brzo izgubiti zanimanje od ostalih. Prema Pinkvilli, ova četiri horoskopska znaka brzo gube interes.

Blizanci
Blizanci su poznati po svojoj impulzivnoj i neodlučnoj prirodi. Život često doživljavaju kao zabavnu vožnju toboganima s blagim usponima i padovima, ali se nikad ne zadovolje idejom ljubavi i veza. Ako se zaljube, duboko se zaljube. Vole ići polako, a ako im stvari postanu dosadne, na kraju bi mogli izgubiti interes, prije nego što krenu u potragu za nekim boljim.

Stalno `padate` na loše dečke? Vjerojatno ste ovog horoskopskog znaka:

1/6

Vodenjak
Ovaj horoskopski znak malo je introvertiran što se tiče izražavanja i pokazivanja osjećaja. Imaju dubok osjećaj razumijevanja, ali treba im puno da se otvore. Kompleksni su i nikad ne traže obične stvari ili običan način života. Brzo se zatvaraju, ali trebaju više vremena da učine suprotno.

Ovan
Ovaj horoskopski znak voli akciju. Impulzivni su, pa bi se mogli brzo zaljubiti, ali brže će ih to proći. Ne vjeruju u gubljenje vremena i da uvijek postoje bolje prilike, pa ako im niste zanimljivi, neće dugo biti s vama.

Strijelac
Ovaj vatreni znak je odlučan i previše iskren. Ako im nije ugodno, jednostavno će otići i više se neće osvrtati. Neovisni su i avanturističkog duha, pa ako se ne podudarate s istom razinom energije, izgubit će interes brže nego što ste mislili.

Mladi par Ana i Borna zaplesali su na vrhu tvrđave Fortice u Omišu: "Umjesto klasičnih razglednica, mi šaljemo plesne!"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije