Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
iznenadit će vas

Pogledajte što se dogodilo kad su obične žene fotošopirali u zvijezde s naslovnice

Fotošop
Foto: Youtube
1/13
17.02.2014.
u 14:08

Nije tajna da Photoshop čini čuda, no kako su djevojke reagirale kad su vidjele svoje "uljepšano ja"?

Vitke dugonoge manekenke savršena tena gledaju nas s gotovo svake stranice modnog časopisa, bombardiraju nas s TV reklama, iskaču na portalima...

Naravno, naučili smo već da ideal ne postoji i da su mnoge od tih besprijekornih ljepotica uz malu pomoć Photoshopa dovedene do savršenstva. Ni savršenstvo ne postoji, znamo, ali ne pomaže da prestanemo kritizirati vlastiti izgled.

Imajući na umu moć Photoshopa, ekipa iz Buzzfeeda napravila je pravi mali eksperiment. Pozvali su četiri "obične žene" i kroz ruke vizažista, make up artista i stilista pretvorili ih u zvijezde s naslovnice. Da bi slika bila savršena, bilo je dovoljno učiniti još nekoliko trikova u omiljenom računalnom programu.

Foto: Youtube/South Pasadena Police Department

Nije tajna da Photoshop čini čuda, no kako su djevojke reagirale kad su vidjele svoje "uljepšano ja"?

Reakcija je iznenađujuća. Nisu se prepoznale.

- Oduvijek sam željela ovako izgledati. No, sad kad se vidim nije mi jasno zašto sam to ikad željela, kazala je jedna od sudionica.

Foto: Youtube/South Pasadena Police Department

Sve četiri bile su iznenađene i s jednakom reakcijom: Tko je ova osoba? To nisam ja. Ovo je šokantno!

- Volim svoje pjegice. Mislim da mi daju karakter. A to što su ih izbrisali? Ne, ne. Ne sviđa i mi se to. Uopće ne znam tko je ovo žena. Zapravo, kad netko drugi prčka po tvojoj kosi, našminka te i kaže ti kako da staneš pred objektiv, a onda ti još uklone sve sitne nesavršenosti, što je od tebe uopće ostalo?

>>Izgleda da njeni bokovi ipak lažu! Shakiru digitalno stanjili u seksi videospotu

>>Pogledajte preobrazbu! U tri minute iz 'ružnog pačeta' pretvorila se u glamuroznu ljepoticu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije