Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz nekoliko trikova

Pogledajte preobrazbu! U tri minute iz 'ružnog pačeta' pretvorila se u glamuroznu ljepoticu

fotošopiranje
Foto: Screenshot
1/6
23.01.2014.
u 11:07

Pjevačica iz Mađarske snimila spot za singl u kojem uz nekoliko trikova Photoshopa postaje neprepoznatljiva

Prilično odvažan videospot za svoj prvi singl "Nouveau Parfum" snimila je mađarska pjevačica Boogie.

Dok ona pjeva, vidimo kako se kroz ruke majstora Photoshopa pretvara u ljepoticu. Boogie je lijepa, ali prilično obična i pomalo umorna na početku spota kada je vidimo bez trunke šminke na ekranu računala.

Kroz video u stvarnom vremenu vidimo koliko je sve promjena učinjeno da bi na kraju izgledala glamurozno. Od naoko prosječne djevojke uz nekoliko trikova postala je gotovo neprepoznatljiva.

Promijenili su joj boju i oblik očiju, posvijetlili ton kože, a i stanjili lice.

Modno-glazbena industrija u posljednje je vrijeme sve više na udaru zbog retuširanja koje prelazi sve granice. Posljednji na udaru našao se američki Vogue jer je licu s naslovnice, glumici Leni Dunham, prikrio višak kilograma (između ostalog), dok je s druge strane modni brend American Eagle odlučio prestati fotošopirati svoje modele

>>Kakva prevara! Evo kako zapravo izgledaju manekenke

Komentara 7

ĆA
ćaćaća
11:43 23.01.2014.

odličan video i odlična prezentacija ljudske povodljivosti ljepotom za koju daju sve..mada svi znaju da je prevara skloni su vjerovati..

Avatar billybull
billybull
13:56 23.01.2014.

znaci da je u prirodi I dalje ostala ruzna, kao sto to reporterka pise...pa kaj joj onda vrijedi photoshop obrada? da veli na cesti da je to ona pa da joj se smiju? mada je I to bolje od perika americkih crnkinja tipa oprah, Rihanna, beyonce, cijela Jackson obitelj itd....

MI
microlion
11:54 23.01.2014.

Meni je zgodnija prije "preobrazbe"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije