Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nisu očekivali

Podvrgnuli su djecu detektoru laži i pitali ih ono 'što nijedan roditelj ne bi trebao pitati'

Djeca na detektoru laži
Foto: screenshot/youtube
1/4
22.06.2015.
u 14:19

Neki su na pitanja svojih očeva odgovarali iskreno i šokirali roditelji, ali neki su i "spojeni" na detektor laži i dalje pokušavali skriti istinu.

Što ne znaš, ne boli...

To su na svojoj koži osjetili očevi koji su od svoje djece čuli istinu..I samo istinu...

Neki su na pitanja svojih očeva odgovarali iskreno i šokirali roditelji, ali neki su i "spojeni" na detektor laži i dalje pokušavali skriti istinu.

Imaš li tetovažu, jesi li imala seksualni odnos u našoj kući, uzimaš li moj novac, trošiš li novac na drogu...Tek su neka od neugodnih pitanja koja su očevi postavljali. Tko je "prošao test", a tko je "pao", pogledajte u videu.

>>Nije lako biti iskren, to treba učiti cijeli život

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije