Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Počela je godina psa, doznajte što ona donosi svakome znaku

Osobe u znaku psa prema svima će biti velikodušne i drage pa se vjeruje kako će ova godina mnogima donijeti mnogo dobroga
16. veljače 2018. u 12:24 6 komentara 14942 prikaza
Kineska nova godina
Foto: Reuters/PIXSELL

Ušli smo u kinesku godinu psa, a osobe u ovome znaku prema svima će biti velikodušne i drage pa se vjeruje kako će ova godina mnogima donijeti mnogo dobroga.

Horoskop 'pročišćujuća godina' Horoskop: Kakva će biti 2018. i tko će proći najbolje

Prema kineskom horoskopu, pas simbolizira odanost i iskrenost, a što će ova godina donijeti drugim horoskopskim znakovima, doznajte u nastavku teksta. Ako još ne znate koji ste znak prema kineskom horoskopu, provjerite ovdje.

PAS

U svojoj godini svi će Psi lajati veselije i glasnije. Pred njima će se otvoriti brojne prilike za kvalitetniji život na svim područjima, pa se može očekivati da će mnogi od njih procvjetati. Ne samo da će doći na svoje u privatnom životu, gdje će zaista uživati u svakom trenutku, nego će im se i na poslovnom planu ukazati mogućnosti za poboljšanje zarade, imetka ili čak kupnju nekih krupnijih stvari poput nekretnina. U svemu je važno da ipak ne polete previsoko i da zadrže realnu procjenu stvari, dok im optimizma neće nimalo nedostajati. Naprotiv, zračit će njime prema svima oko sebe i blistat će, piše Ehoroskop.hr.

SVINJA

Svinje će u godini Psa otkriti mnoge tajne i neke će stvari postati jasne samo njima. Katkada će vidjeti kao iz aviona ono što drugi ne vide ili za što su slijepi, pa bi u komunikaciji ili spominjanju svojih spoznaja Svinje mogle biti neshvaćene ili proglašene čudacima. Neka budu oprezne kome i što govore o onom što prepoznaju kao očitu istinu, a svoju odličnu intuiciju neka usmjere na vlastitu dobrobit. Kad već vide više od drugih, neka to iskoriste za sebe. Ne mora uvijek sve svatko znati, važnije je djelovati na ispravan način. A on će im se ove godine ukazivati iznutra, pa i kroz snove.

ŠTAKOR

Štakori će prilično olabaviti i pokazati svoju otkačeniju i slobodniju stranu. Mnogi će iznenaditi svoje bližnje nekim sasvim novim i alternativnim prijedlozima, pa nisu isključeni odlasci na neka luda mjesta ili provod po scenariju kakav je teško zamisliti u vezi s njima, jer su obično predvidljivi. Upravo ove godine sve će biti drukčije i kod Štakora će faktor iznenađenja prema drugima biti presudan. Najbolje će se osjećati u krugu svojih prijatelja ili u većim društvima, a općenito, njihov će se društveni život razviti do te mjere da će dominirati nad svim ostalim područjima.

BIVOL

Pametniji Bivoli ove će godine u startu prepoznati izvrsne prilike za razvoj karijere i svoje će snage usredotočiti upravo na spomenuto. Otići će korak više u svom napredovanju, a ostvarit će i kontakte s vrlo uglednim ljudima koji će im pomoći. Nisu isključene ni nagrade. Oni manje ambiciozni Bivoli uživat će u svom statusu koji će se poboljšati čak i ako ne iskoriste svaku priliku. Barem će postati svjesni da stoje bolje nego inače i to će ih ispunjavati u danima analiza i inventura. Svi koji su očekivali potporu nadređenih vjerojatno će je dobiti i to na sasvim prirodan način.

TIGAR

Tigrovi će u godini Psa zasigurno proširiti svoje horizonte, a mnogi će putovati, čak i daleko, što oni sami vole. Bit će ovo godina bogata otvorenošću i novim spoznajama. Neke će ih oplemeniti iznutra, a neke će ih potaknuti da grade još bolje, dalje i više. Bit će i onih koji će doslovno pokrenuti vlastito usavršavanje, bilo u struci, bilo u duhovnom životu. Neki će prepoznati važnost religije ili filozofije i okrenuti se višim znanjima koja će im donositi kontinuirani mir duše. U ljubavnom životu ovi strastveni ljubavnici shvatit će prolaznost trenutka i uživat će na vrlo profinjen način.

MAČKA (ZEC)

Mačke će biti spremne na svaku vrstu promjene. Zapravo, one će ih i inicirati jer će im biti dosta života kakvog žive. Pokrenut će niz akcija za poboljšanje, a neke od njih događat će se na vrlo spiritualnoj razini. Tako će otkrivati nove svjetove unutar sebe, a onda i izvan. Neke Mačke odlučit će se za potomstvo i u tome će vidjeti svrhu svog postojanja. To su uglavnom one ženske Mačke, dok će Macani biti iskreno dirnuti mogućnošću otpremanja starih stvari da bi se otvorio prostor za nešto sasvim novo što će ih preobraziti iz temelja.

ZMAJ

Fokus na kojem će ležati dobrobit u godini Psa za Zmajeve jest područje odnosa i to prije svega s njihovim partnerima (partnericama). Bit će ovo godina u kojoj će Zmajevi prepoznati da je njihova bolja polovica idealna, skoro pa savršena za njih, samo što to dosad možda nisu jasno vidjeli. Iz toga će se iznjedriti niz prelijepih trenutaka udvoje u kojim će Zmajevi istinski uživati. Pokatkad će se pitati zaslužuju li to oni uopće. Odgovor će im se ukazivati sasvim spontano, a bit će beskrajno zahvalni što je tako. Samci Zmajevi vjerojatno će naći ljubav.


ZMIJA

Zmije će se okrenuti sebi i svojim životnim navikama. Ono što je loše potrudit će se promijeniti i tako staviti točku na „i“ u svemu što su smatrale takvim. Svojim novim pristupom življenju poboljšat će svoju kondiciju i zdravlje, a i psihičko stanje će im ojačati. Bit će stabilnije, čvršće, smjelije, a onda će i njihova očekivanja porasti. Zmije koje su tražile posao vjerojatno će ga ove godine i dobiti, ako ne za stalno, ono barem honorarno. Uživat će na radnom mjestu i shvatit će da imaju izvrsne odnose sa suradnicima. Osvajat će kvalitetom svog rada.

KONJ

Konj će se u godini Psa jako dobro zabavljati. Sve će to biti u redu ako ne zaboravi na onu ozbiljniju stranu života koja od konja zahtijeva red, rad i disciplinu. Život jest i zabava, no nije sve u njoj. Neka to ne zaborave. Oni Konji koji će imati mjeru u ludim provodima bit će dobro jer će im puniti baterije za trenutke kad će trebati zasukati rukave. Oni pak koji pretjeraju, mogli bi svoj život pretvoriti u stalni cirkus u kojem se neće znati tko pije, a tko plaća. Bitno je prepoznati kad je vrijeme za šalu, a kad nije. Jer postoje trenuci kad ona nije na mjestu.

KOZA

Koze će u ovog godini ostati Koze baš po svemu. Brstit će sve što im dođe pod ruku, a naročito će se usredotočiti na sve što je blizu njih i oko njihova doma. Neće im trebati ići daleko da dobiju priliku ili nađu ono što traže. Njihov britak um (bez obzira na sve šale na temu koza) usmjerit će ih na prečace kojim će rješavati sve probleme, a najbitnije će biti to što će konačno završiti neka poglavlja svog života da bi otvorile nova. Bit će i onih Koza koje će tijekom ove godine uspjeti riješiti svoje stambeno pitanje ili će im sasvim postati jasno koliko im znači njihov dom i domovina.

MAJMUN

U godini Psa svi Majmuni imat će stalne prilike da skaču i blebeću bez kraja i konca. Sve ovisi o sadržaju koji će svojim jezikom plasirati drugima. Ako je riječ o tračevima, bolje im je da provjere istinitost svojih tvrdnji, a ako su priče iskrene i na dobrobit svih, i Majmuni će tada biti na dobitku. Posebno upozoravamo Majmunice da ne flertuju tamo gdje ne treba jer će unatoč početnoj varki da je sve to jako zabavno, na kraju izvući deblji kraj ili se čak osramotiti. Neka prvo provjere je li njihova meta slobodna, samo zato da ne ispadnu glupe.

PIJETAO

Pijetlovi će ove godine dići svoju krijestu još više jer su svjesni da su nešto postigli. Neka se samo ne umisle i neka ostanu realni, a naročito u procjenama samih sebe. Mnogi Pijetlovi u godini Psa dobit će priliku poboljšati svoje materijalno stanje ili će im barem dodatno porasti samopouzdanje. Osjećat će se dobro u vlastitoj koži i to će biti prvi korak k istinskom napredovanju. Ako budu imali novca više nego što im treba, neka ne budu škrti, jer novac kako dođe, tako i prođe, pa neka nešto od toga daju potrebitima. Koliko dijeliš, toliko dobivaš. To je svemirski zakon koji vrijedi za sve.

Pogledajte i galeriju: Muškarci su tri puta bolji u krevetu kada u sobi naprave – ovo!

Kineska nova godina
1 / 5
Mnogim muškarcima koji pokušavaju zavesti ženu, prvo na pamet padne prigušivanje svjetla za stvaranje romantičnog ugođaja.  Ipak, upravo to ne bi trebali raditi ako žele pokazati najbolje od sebe u krevetu.
Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop Je li 2018. vaša godina ljubavi? Znate li što vam zvijezde donose u sljedećoj godini? DAR uz VL Znate li što vam zvijezde donose u sljedećoj godini?
Renault Zoe
100% čista elektrika
Vidio sam budućnost – tiha je i prokleto zabavna

A1 izdvaja za Vas

 • Avatar PlenKiMoon
  PlenKiMoon:

  Kod nas u Rvatskoj traje 26 godina, godina OVACA beeeeee!! Ovce popasu svaku laž koju im prostremo, popiju svu demagogiju ko iz kante!! Mi puni ko brod od prodaje oštrigane vune ovaca! BEEE!!

 • mickeyvienna:

  I gdje je ovca sada u clanku?

 • lipotan:

  svi pasovi ce da laju jace nego prije te ce to trajati dok ne izgube glas i onda ce cviliti ka I ovi iz vecernjeg