Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
naše blago

Mirror objavio 7 hrvatskih plaža koje se moraju posjetiti, stvarno su divne

Zlatni rat
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/9
27.03.2018.
u 18:58

Dičimo se svojim prirodnim ljepotama, no ponekad i zaboravimo kakvo prirodno blago posjedujemo. Zato nas s vremena na vrijeme na to podsjete strani zaljubljenici u naše krajeve...

Dičimo se svojim prirodnim ljepotama, no ponekad i zaboravimo kakvo prirodno blago posjedujemo. Zato nas s vremena na vrijeme na to podsjete strani zaljubljenici u naše krajeve. Ovaj put je to učinio britanski The Mirror koji je za svoje čitatelje odabrao 7 hrvatskih plaža za koje je napisao da ih odmah moraju staviti na svoju listu budućih destinacija.

1. Zlatni Rat na Braču

Kod nas su se raspisivali i poništavali natječaji za koncesiju te se prosvjedovalo za plažu Zlatni Rat na Braču. Da svi žele tu prekrasnu plažu napisao je i mirror, stavivši je na vrh liste.

Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

2. Banje u Dubrovniku

Za dubrovačku ljepoticu od plaže Banje britanci pišu da nudi sve što se može poželjeti. Od kafića za mlade, do ljepota i i plićaka za obitelj i djecu.

3. Spiaza, Susak

Za Spiazu na otoku Susku The Mirror piše kako se može uživati u prekrasnom zaseoku te pješčanoj plaži kao sa razglednice.

4. Sveti Jakov u Dubrovniku

Iako se nalazi u svjetskoj turističkoj destinaciji Dubrovniku, The Mirror navodi kako se ipak radi o plaži koja je mnogo manje posjećena od Banje te je zbog toga pogodna za mirniji odmor.

Foto: screenshot/youtube/ilustracija

5. Kolovare u Zadru

Zadarske Kolovare opisane su kao idealno mjesto za odmor i relaksaciju.

6. Paklinski otoci na Hvaru

Paklinske otoke opisali su da su "kao iz filma". Blizu su grada je idealni za istraživanje novih destinacija.

Foto: 'nino strmotic/Vecernji list'

7. Punta Rata u Breli

Punta Rata navodi se kao idealna za praznike jer je mješavina mirnih kutaka i prepunih dijelova za razuzdanu zabavu. Uz to, navode da je more idealno za plivanje, a stijene su prekrasne.

Zaista imamo divne prirodne ljepote, a još kad bismo znali s njima bolje upravljati, gdje bi nam bio kraj...

Komentara 3

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
19:41 27.03.2018.

paklinski otoci?!vl dno dna!

CV
cvikerasic
21:50 27.03.2018.

Eto koliko znaš. Otoci se zovu Paklinski. /Paka, pakal ili paklina je crna borova smola koja se nekada upotrebljavala kao vanjski zaštitni premaz za dijelove broda /. nekada se tu skupljala paklina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije