Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pozitivna je

Partner ju je ostavio na putovanju, a ona ponosno kaže: 'Najbolja stvar koja mi se dogodila'

anitasenaratna/Instagram
14.07.2021.
u 11:25

"Mislila sam da se volimo i da ćemo se uvijek uspjeti sve dogovoriti. Nisam očekivala bajku, ali ni ovakvo ostavljanje. Ipak, izvukla sam najbolje iz toga..."

Anita Senaratna, novinarka BBC kuće iz Bristola, podijelila je priču o najgoroj, ali ujedno i najboljoj stvari koja joj se dogodila prije nekoliko godina.

Ona i partner bili su na putovanju u Berlinu, vratili su se u hostel nakon izlaska, a on se tada potpuno otvorio i rekao joj da mu treba vremena. Anita je već na početku putovanja primijetila da nešto nije uredu, a kada god bi se trudila oraspoložiti ga, vidjela je da ga to samo nervira. Pitala ga je zašto je išao na putovanje, a on je odgovorio da nije mislio da će biti ovako. 

"Rekao mi je da sam ovisna o njemu i da sam nezrela, a ja sam se samo okrenula i otišla na prvi taksi. Sreli smo se u hostelu kada je došao po stvari i priznao mi je sve što ga je smetalo, a najviše se radilo o nekim mojim nesigurnostima."

Anita priča kako je otišla na vlak za Prag koji su trebali posjetiti zajedno, a cijeli put u vlaku je plakala i jecala, prolazila su joj sjećanja kroz glavu... "Mislila sam da se volimo i da ćemo se uvijek uspjeti sve dogovoriti. Nisam očekivala bajku, ali ni ovakvo ostavljanje."

Imala je još nekoliko tjedana godišnjeg za koji je naporno radila, pa je odlučila ostvariti dugo željeno putovanje po Europi - bez njega! "Osjećala sam se potpuno slobodno, nisam brinula jesam li nekome zabavna, premalo spontana, kriva za nešto..."

Novinarka je nastavila istraživati zemlje, uživati u lokalnoj hrani i zalascima sunca koji su je, kako opisuje, dovodili do suza. 

Iako je bilo trenutaka kada je poželjela da je on s njom, uspjela se suzdržati od tugovanja i plakanja. "Budući da sam bila sama, bila sam prisiljena započeti više razgovora s nepoznatim ljudima. Ponekad bi se ti razgovori pretvorili u piće i kartanje u hostelu ili noćni provod. Ponekad bih sama izašla nešto pojesti i prisjetila se koliko volim biti u društvu same sebe."

Bivši partner joj je samo nekoliko mjeseci kasnije počeo slati poruke da mu nedostaje i da mu je žao kako je sve ispalo, ali Anita se nije mogla složiti - njoj je cijelo iskustvo s prekidom i putovanjem najbolja stvar koja joj se ikada dogodila.

Sada, pet godina kasnije, kada pogleda fotografije s putovanja vidi na sebi bol, ali i dalje cijelo iskustvo smatra vrlo poučnim i zabavnim, prenosi HuffPost.

Tigar na trajektu za Hvar! Jadrolinija: Nismo znali, nismo dužni pregledavati prikolicu

'Dečko me ostavio zbog silikonskih umetaka u grudima'

1/3
Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:14 15.07.2021.

znači ukratko, 5 godina , PET GODINA je kukala-jadikovala kak je ostavljena, kak je sama, ujedno i nezrela i nesigurna... da bi se sad samozavaravala da je to bilo najbolje što joj se dogodilo ... da je drugačije -nebi se ni sječala prolaznog sebičnog baksuza, a ne još da piše priču o svemu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije