Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
najčešće biraju

Ovo su gaće koje muškarac bira da bi se osjećao muževno i ugodno

Lisca Men linija
Foto: Lisca
1/7
10.11.2017.
u 12:31

U gaćama i potkošuljama Lisca muškarac je idealno dotjeran kako za poslovne prigode tako i za večernji sastanak ili sportske aktivnosti s kolegama.

Muško rublje treba uzimati jako ozbiljno. Iako na prvi pogled muškarci ne traže mnogo i među kolekcijama rublja ne odlučuju se između čipke, dnevnog i večernjeg rublja, rublja za ovdje i ondje, zapravo odlučuju o karakteristikama koje su najvažnije. Udobnosti i osjećaju. Vole gotovo zaboraviti na rublje koje nose, a ujedno im upravo osjećaj kad ga ujutro odjenu daje osjećaj muškosti i zadovoljstva. 

Lisca Men linija
1/7

A kakvo donje rublje muškarci najčešće biraju?

Istraživanje koje je prošle godine provedeno na portalu AskMen pokazalo je kako muškarci zaista preferiraju jedan oblik donjeg rublja iznad ostalih. Riječ je, naravno, o uskim boksericama koje bira čak 58 posto muškaraca, pokazalo je istraživanje u kojem je sudjelovalo 650 muškaraca. 

Široke bokserice drugi je najčešći model koji biraju muškarci, no znatno manje, njih 18 posto. Uske bokserice, ali u različitim bojama bira 16 posto muškaraca, njih šest posto birat će "obične" bijele, a dva posto tange. 

Tri posto ispitanih muškaraca otkrilo je da ne nosi donje rublje. 

Za osjećaj muževnosti biraju ove....

Kako bi se osječali samopouzdano i muževno, najviše muškaraca bira uske bokserice, njih 43 posto, 13 posto bira biti bez donjeg rublja kada se žele osjećati muževno, dva posto muškaraca bira duge gaće, a dva posto tange. 

Bijele slip gaće

Ovaj je model na muškarcima ženama najmanje privlačan, ali ugodne su za nošenje, ne vide se ispod odjeće i možete ih nositi gotovo ispod svega. Odličan su izbor za svakodnevne aktivnosti i preko njih muškarac može odjenuti bilo kakve hlače.. Najvjerojatnije ih nosi još od djetinjstva što pokazuje da nije sklon promjenama i voli igrati na sigurno. Ovaj se tip donjeg rublja najčešće povezuje sa očevima i djedovima kada je vrsta donjeg rublja itekako bila ograničena. 

Čest su izbor muškaraca koji se bave tjelesnom aktivnošću jer vole da im je "sve čvrsto na mjestu, a bez stezanja". Ako vas djevojka pokušava odgovoriti od ovog modela, budite duhoviti i kupite one sa smiješnim likovima iz crtića i sl. 

Foto: Thinkstock

Foto: Thinkstock

Duge gaće

Iako su vrlo korisne zimi, duge gaće su na muškarcu i jako seksi. Riječ je o muškarcu koji voli svoju komfort zonu. Nosili su ih drvosječe i vojnici, no danas su "long john`s" must have u svakom muškom ormaru s donjim rubljem. Barem jedne. Mlađi dečki ih većinom odbijaju nositi, no muškarci znaju prepoznati vrijednost ovakvog modela. 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Uske bokserice

Najčešće birani model, a samouvjereni muškarci lako će izabrati i neke življe boje. Ili možda crvene na Rudolfa za nadolazeće blagdane. proizvode se u najviše boja i "varijacija na temu" te je izbor bokserica veći nego ikada prije. Savršen su izbor za muškarce koji žele "držati sve na jednom mjestu" i mogu birati između različitih dužina nogavica. Ovakve bokserice dobar su odabir bilo da ih nosite ispod traperica, pamučnih hlača ili svečanih hlača od odijela.

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Široke bokserice

Ovaj model posebno je popularan kod tinejdžera, a i "zaštitni su znak" repera koji ih rado pokazuju ispod spuštenih hlača i nose kao modni detalj. Danas su manje popularni model te muškarci radije biraju uske modele koje drže "sve na mjestu". Muškarci danas i češće nose uže traperice i hlače pa je bokserice sa širokim nogavicama poprilično nespretno strpati u takav model hlača, a da se ne vide nabori. Ali su zato odličan izbor za spavanje. 

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

 

Komentara 1

DU
Deleted user
07:59 27.11.2017.

Jesenti milu bigulicu, štono bi se reklo onako pučki a opet fino, čak i komunikacijski svrsishodno i političkji korektno, jako me za zabolje ona stvar i za Liscu i za njezine gaće u kojima se muškarci navodno osjećaju ugodno. Jadne novine koje su spale na to da moraju pisati hlalospjeve o nekakvim gaćama. Ne'š ti profesionalnog novinarstva u Lijepioj Našoj, a bome i šire.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije