Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pripazite na ovo

Osoblje hotela podijelio odvratan razlog zašto uvijek trebate provjeriti kuhalo za vodu prije upotrebe

shutterstock
28.09.2023.
u 10:30

Hotelski djelatnici otkrili su zašto uvijek trebate provjeriti kuhalo za vodu kada se prijavite u sobu i što učiniti kako biste izbjegli druga neželjena iznenađenja tijekom boravka.

Boravak u hotelu često je luksuzno iskustvo, ali ponekad krije gadna iznenađenja. Svatko je čuo horor priče o tome koliko hotel može biti prljav. Upozoreni smo koliko bakterija ima na telefonu i da izbjegavamo dodirivanje daljinskog upravljača televizora. To je zadnja stvar o kojoj želite razmišljati kada se prijavljujete, ali je važna za vaše zdravlje i zdravlje vaše obitelji, prenosi Mirror.

Kako bi pomogli putnicima da izvuku najviše iz svakog noćenja, stručnjaci za putovanja razgovarali su s osobljem u ugostiteljskoj i turističkoj industriji, uključujući konobarice, kuhare, hotelske recepcionare i čistačice, kako bi otkrili vrhunske savjete koji će vam pomoći da izbjegnete šokantan i neugodan boravak.

VEZANI ČLANCI: 

Prema riječima osoblja koje želi ostati anonimno, trebali biste još jednom provjeriti sve što pijete u hotelskoj sobi. Kuhala za vodu ne čiste svaki dan, a poznato je da gosti ponekad ostavljaju gadarije u njima. Također preporučuju da nikada ne prokuhate kuhalo za vodu u hotelskoj sobi dok ga ne provjerite – možda nećete dobiti opuštajuću šalicu koju ste očekivali!

Ni mini barovi nisu sigurni. Jedan hotelski radnik prisjeća se gosta koji je urinirao u bocu iz mini bara i vratio čep, samo da bi bio otkriven kada je sljedeći gost stigao i pokušao popiti piće. Dakle, što se tiče pića, prvo ih provjerite.

Ovo nije jedina informacija koju su stručnjaci za putovanja u eShores prikupili razgovarajući s osobljem. Također sugeriraju da hotelski gosti sa sobom nose antibakterijske maramice kako bi mogli brisati ladice pored kreveta. Za većinu hotela, osobito povoljnih opcija, moraju brzo očistiti sobu između gostiju. To uključuje čišćenje površina, usisavanje i mijenjanje posteljine, ali često moraju ući i izaći u roku od petnaest minuta, što znači da se unutrašnjost ormara ili ladica ne čisti svaki put.

VEZANI ČLANCI: 

Ako ih obrišete, možda ćete se osjećati opuštenije, posebno imajući u vidu da su hotelske čistačice otkrile da su intimne stvari među najčešće zaboravljenim predmetima u hotelskim sobama, koje se obično ostavljaju u ladici noćnog ormarića. Osoblje preporučuje da uvijek pustite vodu u WC-u kad uđete u sobu, osobito kada ste u toplijoj klimi. To je zato što su na toplijim mjestima WC školjka i područje ispod nje savršeno mjesto za skrivanje jezivih gmizavaca, osobito paukova.

Imamo i tužne vijesti ako ste vegetarijanac, trebali biste razmisliti o izbjegavanju kuhanog doručka, posebno u povoljnim hotelima. Nažalost, unakrsna kontaminacija može biti česta tijekom doručka. Možda mislite da ste sigurni s opcijama kao što su rajčice i jaja, ali iza kulisa to baš nije tako. Osoblje koje radi u kuhinji kaže da su vidjeli vegetarijanske namirnice poput rajčica na pladnjevima prekrivenim slaninom. Ponekad se mogu pomiješati i hvataljke za vrijeme bife doručka.

Žena tvrdi da joj je aviokompanija uništila kofer: 'Žalila sam se, a njihov odgovor me iznenadio!'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije