Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bez vina nikud

Odmor bez vina nije prihvatljiv, u planove ubacite i Wine to go

10.08.2021.
u 16:20

Ljetna vina trebaju utažiti žeđ, biti lagana i dobro se kombinirati sa svježim namirnicama i roštiljom koji je zvijezda sezone.

More ili planine, grad ili selo, sami, u paru ili u društvu? Što god odlučili, odmor bez vina apsolutno nije prihvatljiv!

Čašica uz zalazak sunca na plaži, na livadi negdje na vrhu brda, vince s dobrom knjigom u ruci, čašica razgovora uz roštilj na selu, kapljica na klupici u parku sa frendovima, gutljaj na koncertu pod vedrim nebom ili kucnuti se na sidru u vali, svaka opcija je dobra. Još je more scenarija, ali svima im je zajedničko jedno - bez vina nikud.

Kako ste u pokretu, u svoje planove ubacite i Wine to go – odlična vina u praktičnom pakiranju koja su prikladna za svaku priliku i u svakom trenutku. Ovaj koncept stiže iz Vinologa, gdje su mislili na sve vinoljupce kojima je nezgodno svoja vina, čaše, otvarače i ostalu potrebnu opremu nositi na put, osobito ljeti. Wine to go je pakiran u lijepo dizajniranu čašu koja se ne može razbiti i savršeno stoji u ruci.

Ljetna vina trebaju utažiti žeđ, biti lagana i dobro se kombinirati sa svježim namirnicama i roštiljom koji je zvijezda sezone.

Mnoge sorte se uklapaju u ovu kategoriju, ali neke od najpopularnijih su chardonnay, rosé te merlot.

Wine to go selekcija upravo pokriva ta vina. A u ponudi je i Spritz kojeg krasi osvježavajuća aroma voća. Poznati Aperol sažet u karakterističnom okusu gorke naranče i citrusa spreman da vas osvoji!

Za svaku preporuku je i mirisni Rose - dobro ohlađen savršeno se sljubljuje sa laganim salatama, tjesteninom i grilanom ribom. Bilo da idete na piknik na neku livadu ili na roštilj  u dvorištu naš je Rosé pravi odabir. 

Godišnji brzo prođe, no iskoristite ostatak ljeta za kratka vikend putovanja i izlete. Wine to go donosi par prijedloga za osvježenje i uživanje:

Piknik uz rijeku –već poznate Mrežnica, Kupa uvijek su opcija koja iznova oduševe.Pozovite ekipu, pripremite nešto za prigristi, ponesite sportske rekvizite i dobra zabava je zagarantirana.

Roštilj na nekom od brežuljaka hrvatkog Zagorja - Izletište Lužec, svojevrsni je park prirode, područje koje obiluje izvorima pitke vode, jezercima i izgrađenim šetnicama. Okruženo je šumom i prirodnim hladom, a nalazi se na području grada Novog Marofa u selu Oštrice. Opremljeno je izletničkom infrastrukturom, klupama za odmor, stolovima, roštiljem.

Šetnja kroz šumu - Neposredno uz autocestu, ispod vijadukta na autoputu Zagreb - Rijeka, nalazi se zaštićeni Park šuma Golubinjak. Velika zelena čistina na površini od 51 ha, okružena stasitim stablima crnogorice koja se uzdižu visoko na planinama, gotovo svakoga ostavlja bez daha. U ponudi je iznajmljivanje prostora za roštiljanje te dječje igralište, a za one aktivnije tu je višenamjensko sportsko igralište i boćalište.

Kupanje na skvenom mjestu - Na oko 2,5 sata od Zagreba, u blizini Pazina nalazi se, neobična pećina "Zarečki krov" koja podsjeća na krov iznad koje rijeka Pazinčica stvara oko desetak metara visok vodopad, te jezero. Svakako vrijedi vidjeti ovu prirodnu ljepotu.

Ne odustajte od ispijanja omiljenog vina tijekom praznika!

Vinolog.hr  

Ključne riječi

Komentara 3

DU
Deleted user
15:09 11.08.2021.

ubacite i Wine to go.....a sto mu je to wine to go, jel to neki purgerski dijalekt. da wine to go, ahahaaaaa e mali balkanski kompleksasi.

DU
Deleted user
14:59 11.08.2021.

Ajmoooo djeco, nalijte se, preporučuje "Večernjak"...

Avatar yumamic
yumamic
10:49 11.08.2021.

Problem je distribucija. DP je naručio 5000 boca pa je negdje zapelo u dostavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije