Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
o, da...

Odličan razlog da noge uronite u jabučni ocat već danas

Noge
Foto: Thinkstock
1/2
30.08.2016.
u 08:50

Uronite noge u lavor na 10-ak minuta ili dulje i napravit ćete detoksikaciju nogu, ali i cijelog tijela koje će se na prirodan način riješiti nakupljenih toksina u organizmu

Lijepe i njegovane noge upadaju u prvi plan u ljetnim mjesecima. 

Suha i ispucana koža peta i svrbljive gljivice na nogama ono je što svatko želi izbjeći. U ponudi raznih preparata i proizvoda mnogi ne znaju što izabrati za njegovanje kože stopala. 

Jedan od najučinkovitijih, ali i najprirodnijih načina za njegu stopala je svakako jabučni ocat. Napunite lavor s dvije trećine tople vode i u nju dodajte šalicu jabučnog octa. 

Uronite noge u lavor na 10-ak minuta ili dulje i napravit ćete detoksikaciju nogu, ali i cijelog tijela koje će se na prirodan način riješiti nakupljenih toksina u organizmu. 

Koža nogu bit će nježnija i podatnija, a ovo će pomoći i da se riješite neugodnih gljivica na nogama. 

Ponavljajte postupak jednom tjedno ili po potrebi. Nakon toga noge nježno osušite ručnikom da koža ne ostane vlažna jer je to najbolja podloga za razvoj gljivica. 

Kako biste spriječili razvijanje i širenje gljivica, noge uvijek i nakon tuširanja nježno posušite, posebice ako se tuširate prije izlaska iz svog doma te ako nosite zatvorenu obuću. 

>>Jeste li sigurni da znate obrijati noge? 7 pogrešaka koje sigurno radite pritom...

Komentara 5

RG
RuzaSapina56@gmail.com
10:44 30.08.2016.

Tradicija u obitelji ne samo jabučni nego svaki obično vinski i za kosu i za noge natopiti i protiv temperature ... Kvasina nije samo dobra u salati nego u cijelom domaćinstvu

Avatar Joco Udmanić
Joco Udmanić
09:06 30.08.2016.

A,jeli se more i u podravskom kišelišu namakati????

MA
majlena
19:49 31.08.2016.

'Napunite lavor s dvije trećine tople vode i u nju dodajte šalicu jabučnog octa.' Da mi je znati što je pjesnik htio reći. Da lavor ne napunimo do vrha? Da su dvije trećine lavora u stvari dvije šalice tople vode? No, u kojem omjeru idu voda i ocat?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije