Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo

Obratite pažnju: Ovo su tri sigurna znaka da imate odličan seks s partnerom!

Shutterstock
16.10.2023.
u 19:41

Seks doseže svoj vrhunac tek kada oba partnera maksimalno uživaju u trenutku, bez ustručavanja

drav seksualni život važan je bez obzira na status vaše veze, a bez obzira jeste li u novoj vezi ili ste izašli iz faze medenog mjeseca dugotrajne romanse, ili ste slobodni i spremni za druženje, postoji nekoliko jednostavnih načina da znate da imate dobar seksualni život, piše Bussines Insider

Tijekom seksa ne marite za izgled: Vođenje ljubavi strastveni je trenutak tijekom kojeg se, kako bi maksimalno uživali, potpuno prepuštamo osjećajima. U tim trenucima nije nam bitno kako izgledamo, kakva nam je frizura i vidi li nam se celulit. Ako ste se prepoznali u ovakvoj situaciju, znajte kako imate savršen seks.

VEZANI ČLANCI:

Partneru možete reći točno što želite: Seks je vrlo individualan, a svatko od nas ima različite želje i potrebe. Upravo zbog toga, savršen seks garantira komunikacija između partnera. Ako se ne libite usmjeriti ga na ‘pravi put’ ili mu pak tijekom seksa savjetujete kako da izvede vaše omiljene pokrete, znajte kako imate savršen seks.

Nakon seksa osjećaš se opušteno i sretno: Dokazano je kako seksualni odnos utječe na rad mozga i lučenje hormona sreće i zadovoljstva. No to se odnosi samo na strastveni seks u kojem nema ustručavanja. Ako nakon seksa ne možete skinuti osmijeh s lica, osjećate kako vam tijelo bridi i drhti te se ne možete oduprijeti umoru, znajte kako imate savršen seks.

Ljubite li se dovoljno? Evo koliko sekundi poljubac treba trajati za sretan brak...

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije