Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Novi laboratorij Medikola u Čakovcu izdaje nalaze u roku 90 minuta

Medikol
11.10.2022.
u 12:01

Pouzdanost i točnost nalaza jamče vrhunska oprema i stručni tim

Medicinsko-biokemijski laboratorij Medikola u svibnju 2022. otvorio je svoja vrata na novoj lokaciji u Čakovcu, Franca Prešerna 13, s ponudom od gotovo 400 različitih pretraga.

Laboratorij je opremljen sofisticiranom opremom najnovije generacije renomiranih proizvođača poput Roche-a, Stago S.A.S. Diagnostica-e, Mindray-a, čime je osigurana brzina, pouzdanost i točnost laboratorijskih nalaza, a kako bi pacijenti koji gravitiraju ovom laboratoriju dobili rezultate laboratorijskih pretraga u što kraćem vremenu.

Laboratorijskim analizama krvi i urina u sklopu sistematskog pregleda moguće je preventivno pratiti stanje organizma, odnosno otkriti bolest u ranoj fazi. Također, mogućnosti mjerenja tumorskih biljega daju uvid u moguće bolesti, dok je određivanjem hitnih laboratorijskih pretraga, posebno srčanih biomarkera moguće pratiti hitna stanja, primjerice kardiovaskularnih i cirkulatornih oboljenja (hs-Troponin T, NT-proBNP, D-Dimeri i dr.). Laboratorij u svojoj ponudi ima i široku paletu alergoloških pretraga s inhalatornim i nutritivnim alergenima, pretrage s područja transfuziologije (krvna grupa i RH faktor), pretrage metabolita, određivanje ženskih i muških spolnih hormona (npr. pri planiranju trudnoće Anti-Mullerov hormon), osnovne hematološke pretrage…

Pacijenti se prilikom svakog dolaska uvode i pohranjuju u računalni sustav dodjeljivanjem bar koda, čime je omogućeno praćenje i usporedba svih napravljenih nalaza za svakog pacijenta ponaosob.

Rezultati svih pretraga (osim nekolicine specifičnih) gotovi su unutar 90 minuta od vađenja krvi. Nalazi se šalju e-mailom, faksom ili poštom isti dan osim za neke specifične pretrage koje se ne rade rutinski.

Laboratorijski tim Medikola svojom stručnošću i pristupom osiguravaju pacijentima najvišu razinu profesionalne brige o zdravlju.

Za sve pacijente su osigurana parkirna mjesta te pristup za invalide.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na:

www.medikol.hr
info@medikol.hr
lab.ck@medikol.hr
072 12 12 12
040 638 513

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije