Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasmijat će vas

Novi izazov na TikToku: Kako bebe reagiraju kada vide majčine grudi?

tiktok
11.05.2020.
u 13:50

Na TikToku pojavio se izazov koji šalje malo drugačiju poruku te pokušava osvijestiti važnost dojenja

Mame su smislile novi izazov na TikToku - svojim bebama koje još uvijek doje, pokažu grudi i čekaju njihovu reakciju, piše UNILAD. Osim što su htjele nasmijati ljude na društvenim mrežama, ovaj izazov ima i jednu ozbiljniju poruku. Naime, one žele da se dojenje prihvati kao normalno i da ne bude toliko čuđenja i pogleda kada doje u javnosti.

Foto: Emily Mariko/TikTok

Upale kameru i pjesmu "Drop 'Em Out" Wheelera Walkera Jr.-a, pozovu bebu i pokažu joj grudi, te čekaju kako će beba reagirati, a sve snimljene reakcije do sada su zaista smiješne.

Pogledajte video:

@alyssaaalberts

He does this every time 🙄😂😭 ##normalizebreasfteeding ##foryoupage ##fypg ##dropemout ##dropemoutchallenge

♬ Drop 'Em Out - Wheeler Walker Jr.

Mama 11-mjesečne Harper, čiji je video postao viralan, rekla je: "Koristim svaku priliku kako bih dokazala da je dojenje normalno, svaki trend koji vidim vezan za to na društvenim mrežama pokušam napraviti, pa tako i ovaj. Smatram da što više ljudi nešto gledaju, to im postane normalnije, a dojenje je jedna prirodna stvar koju je sasvim normalno raditi u javnosti."

"Dva puta dok sam dojila u javnosti prišli su mi tinejdžeri i rekli kako to nije u redu, a ja mislim da je to nedostatak obrazovanja. TikTok je platforma koju uglavnom oni koriste, pa mislim da dokazivanje da je dojenje prirodno treba nastaviti. Nadam se da ću educirati mlađe generacije."

Foto: Emily Mariko/TikTok

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije