Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila na Twitteru

Naručila je veliku jaknu, pogledajte što je stiglo na njenu adresu

Foto: Twitter
1/2
18.01.2019.
u 21:13

Takav način kupnje može biti pravo "kockanje", jer iako su predmeti ponuđeni u web shopovima pretežito vrlo detaljno opisani, nerijetko se događa na adrese kupaca ne dođe niti slično. Dobro, barem slično.

Kupovina online posljednjih je godina pravi hit, ali i ono što stiže na adrese kupaca sve je češće vijest u medijima. 

Takav način kupnje može biti pravo "kockanje", jer iako su predmeti ponuđeni u web shopovima pretežito vrlo detaljno opisani, nerijetko se događa na adrese kupaca ne dođe niti slično. Dobro, barem slično. 

Jedan u nizu takvih primjera doživjela je Sophia CK, koja je na Twitteru objavila fotografiju jakne koja je stigla na njen prag. 

 

 

Trebala je to biti "oversized" crvena jakna, no da je itekako oversized, uvidjeli su korisnici ove društvene mreže. 

Sophia iz Los Angelesa je jaknu naručila na jednom od poznatijih, među ljubiteljicama mode, fashion web shopova, PrettyLittleThing. 

 

 

Rukavi su poprilično dugi, širina barem za dvije osobe koje bi se ovom jaknom mogle ogrnuti, ali i džepovi su nevjerojatno veliki.

"Jedan od rijetkih slučajeva kada naručite oversized modni komad i zaista dobijete - oversized!!

Foto: Twitter
Foto: Twitter

Njena objava brzo se proširila tom društvenom mrežom. Ali neke su žene na ovu objavu reagirale i objavom svojih fotografija iste jakne koje su na njihove adrese došle - prevelike! 

 

 

I ja sam naručila istu jaknu, razumijem tvoju bol", napisala joj je jedna žena. Napomenimo da je cijena ove jakne 88 dolara. 

Pogledajte i video Reakcija djevojčice koja ugleda oca bez brade

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar FranjoJosip
FranjoJosip
21:38 18.01.2019.

"ono što stiže na adrese kupaca sve je češće vijest u medijima: nije sve češće vijest u medijima nego na stranicama koje gleda Lindica ... I Karolinica ... Jer to rade rpavi novinari. Umjesto novinarstva. Pljuc.

T1
t111
22:23 18.01.2019.

Znaci, vijest je postala i kada kupac dobije sto je narucio...

CA
Cancer
12:19 19.01.2019.

Mogla je malo pospremiti stan prije objavljivanja fotke....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije