Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Urnebesno

Na što vas podsjeća ovaj dizajnerski šal? Da, da, upravo to!

Fendi
16.10.2018.
u 10:06

Šal stoji 6325 kuna, a potpisuje ga Fendi. Odmah je postao pravi hit na društvenim mrežama

Izgleda kao vagina i čim je to netko na internetu primijetio, postalo je pravi hit, pa su se posvuda mogli vidjeti komentari "tko bi za vaginu platio toliko novaca?", "zar nitko nije vidio da ovo posve podsječa na vulvu?"... 

Neki su čak išli toliko daleko da govore kako se cijeli svijet smijao Einsteinu, a danas govore kako je genije, pa se možda to dogodi i s ovim šalom. Urnebesno! 

 

 

"Tko god je ovo stilizirao, sigurno je primijetio", napisala je jedna korisnica Twittera, uz smiješnu fotku gdje je ispikseliziran "sporni" dio fotografije. 

 

 

"U isto vrijeme me jako zabavlja ovaj Fendijev šal koji baš izgleda kao vagina, ali i užasnuta sam jer je napravljen od pravog krzna lisice. Sve to za malenu cijenu od 750 funti", kaže Fiona.

 

Ključne riječi

Komentara 3

VK
vječni krojf
10:28 16.10.2018.

Orginalna je, nešto staromodna jer nije obrijana .

DU
Deleted user
08:14 17.10.2018.

Urnebesno?

DU
Deleted user
21:09 03.12.2018.

Šal ima jedne male usne viška... 🙃

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije