Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uf, neugodno

Modni kriminal - Ovakve bi tajice zaista trebalo zabraniti...

Foto: Imgur
03.12.2018.
u 12:36

Jedna je žena privukla pozornost putnika u autobusu zbog svog outfita, a zbog kojeg je izgledala kao da ga i nema, odnosno, da je njen donji dio tijela sasvim gol, barem sa stražnje strane. Tek pogledom na zglobove vidljiv je rub te da je riječ o tajicama.

Tijekom devedesetih izmijenili su se razni modni trendovi, neke od njih danas ne možemo ni zamisliti, no jedno je sigurno: ovakve tajice nikada neće biti ''in'', osim ako ih ne kombinirate s tunikom. 

Riječ je o tajicama boje kože. Jedna je žena privukla pozornost putnika u autobusu zbog svog outfita, a zbog kojeg je izgledala kao da ga i nema. Tek pogledom na zglobove vidljiv je rub te da je riječ o tajicama.

Jedan od putnika fotografirao je ženu koja je stajala ispred njega i njen izgled "gole stražnjice i nogu" podijelio na društvenim mrežama. 

Foto: Imgur/ARussianAndHisBike
Foto: Imgur

Na mreži Imgur, nakon objave fotografije, neki su komentirali kako jednostavno "upada u oči" i nije dobar izbor odjeće. 

1/8

Da ovo nije izolirani slučaj, podsjećamo na ženu koja je u supermarket došla odjevena u tajice boje kože, no također nije stražnjicu prekrila tunikom.

"Gola stražnjica" opet je bila u centru pozornosti nakon što je netko ženu fotografirao i objavio na Facebooku, nakon čega je ta objava postala pravi viralni hit. 

Foto: Facebook/ Naš potok

Foto: Facebook

Pogledajte i video Ples oca i kćeri koji je sve ostavio bez daha

Ključne riječi

Komentara 16

ZA
Zagorec101
14:37 03.12.2018.

odvratno😨

BS
@bserver
15:13 03.12.2018.

odvratno je eufemizam! Što žene od sebe rade, to je neopisivo!

NE
nemanatrag
15:28 03.12.2018.

Zabraniti vama objavljivati pornografiju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije