Naslovnica Lifestyle Moda & ljepota

Modni kriminal - Ovakve bi tajice zaista trebalo zabraniti...

Jedna je žena privukla pozornost putnika u autobusu zbog svog outfita, a zbog kojeg je izgledala kao da ga i nema, odnosno, da je njen donji dio tijela sasvim gol, barem sa stražnje strane. Tek pogledom na zglobove vidljiv je rub te da je riječ o tajicama.
03. prosinca 2018. u 12:36 16 komentara 29843 prikaza
Foto: Imgur

Tijekom devedesetih izmijenili su se razni modni trendovi, neke od njih danas ne možemo ni zamisliti, no jedno je sigurno: ovakve tajice nikada neće biti ''in'', osim ako ih ne kombinirate s tunikom. 

Urnebesno Na što vas podsjeća ovaj dizajnerski šal? Da, da, upravo to!

Riječ je o tajicama boje kože. Jedna je žena privukla pozornost putnika u autobusu zbog svog outfita, a zbog kojeg je izgledala kao da ga i nema. Tek pogledom na zglobove vidljiv je rub te da je riječ o tajicama.

Jedan od putnika fotografirao je ženu koja je stajala ispred njega i njen izgled "gole stražnjice i nogu" podijelio na društvenim mrežama. 

 | Autor : Imgur Foto: Imgur Foto: Imgur

Na mreži Imgur, nakon objave fotografije, neki su komentirali kako jednostavno "upada u oči" i nije dobar izbor odjeće. 

1 / 8
Gotovo da i nema veće blamaže od toga kada neki modni gaf završi na društvenim mrežama. Kaže se, ako nije na društvenim mrežama, nije se ni dogodilo. I upravo na takvim platformama brojni korisnici diljem svijeta objavljuju fotografije na kojima se ne biste željeli naći ni u najgorim snovima.

Da ovo nije izolirani slučaj, podsjećamo na ženu koja je u supermarket došla odjevena u tajice boje kože, no također nije stražnjicu prekrila tunikom.

Ekstenzije na noktima kakav trend Mislili smo da smo sve dosad vidjeli, ali ova manikura nas je sablaznila

"Gola stražnjica" opet je bila u centru pozornosti nakon što je netko ženu fotografirao i objavio na Facebooku, nakon čega je ta objava postala pravi viralni hit. 

 | Autor : Facebook Foto: Facebook

Foto: Facebook

Pogledajte i video Ples oca i kćeri koji je sve ostavio bez daha

[video: 26822 / ]
Vodič za kupovinu gadgeta
BLAGDANI
Vodič za kupovinu gadgeta: Što kupiti vašim omiljenim tehnoljupcima?

A1 izdvaja za Vas