Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kupnja onlline

Naručila je ovaj seksi božićni kostim online, a kada ga je odjenula... Ovo morate vidjeti!

Foto: Facebook
1/2
07.12.2018.
u 09:31

Gledajući se u tom, nimalo seksi izdanju, odlučila je nasmijati svoje prijatelje i obitelj i "sramotne" fotografije" objaviti na Facebooku.

Lisa Williamson, 28-godišnja je majka dvoje djece iz Edinburgha, a ovog je Božića željela zablistati u seksi božićnom izdanju.

Već smo više puta vidjeli kako ono što se prodaje na internetu nije ni približno slično onome što zaista stigne na kućnu adresu. Naravno, riječ je o odjeći koja na fotografijama izgleda kao za modnu pistu.

Lisa je odlučila "riskirati" pa je na eBayu naručila seksi božićni kostim koji je namjeravala odjenuti za trening plesa na šipki.

Kada je primila naručenu odjeću, umjesto sreće i oduševljenja, uslijedilo je razočaranje, ali i smijeh. 

Čim je otvorila paket, primijetila je da nešto ne štima. Odjeća nije izgledala glamurozno kao na fotografijama već jeftino, a i veličina je bila premala iako je naručila pravi broj. 

Ipak, odlučila je isprobati kostim i rezultat je – urnebesan!

Foto: Facebook/ Naš potok
Foto: Facebook

Gledajući se u tom, nimalo seksi izdanju, odlučila je nasmijati svoje prijatelje i obitelj i "sramotne" fotografije objaviti na Facebooku. 

GALERIJA Najgori modni gafovi koji nasmijavaju društvene mreže

1/8

"Ono, kada čekate dugo da dođe paketić s onim što ste naručili, a dobijete nešto što nema veze s predmetom koji ste platili... Jedino je boja ista."

Napisala je to Lisa uz fotografije, a post je zaista nasmijao mnoge koji su joj ostavili popriličan broj smajlića koji označavaju smijeh. 

Foto: Facebook/ Naš potok
Foto: Facebook

Neki su komentirali i kako je veličina kostima premala te da bi trebala naručiti veći broj, neki su komentirali da oblik njezina tijela nije za ovakav odjevni predmet. Lisa je objasnila kako je u opisu prodavač naveo da je ovaj kostim vrlo ugodan za nošenje, da odlično stoji te da je odlične kvalitete. Lisa se, naravno, s tim ne slaže. 

Zatražila je povrat novca te joj je prodavač ponudio tek trećinu od iznosa, ali i "velikodušno ponudio" da zadrži naručeni kostim. 

Pogledajte i video Ples oca i kćeri koji je mnoge ostavio bez daha

 

Komentara 20

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
10:18 07.12.2018.

Vidi žaba di se konji kuju pa i ona svoju nogu digla🤣

ME
Menjik
09:47 07.12.2018.

jel očekivala da će joj nestati koja kila jad to odjene?

HO
HornedRapid
12:00 07.12.2018.

Tako sam se i ja razočarao s xxxl kondomima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije