Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Večernjakovi čitatelji izabrali

Najbolji šibenski promotivni film je ‘Waiting for You”

Foto: Duško Jaramaz, Hrvoje Jelavić/Pixsell
1/4
08.09.2017.
u 15:23

Riječi ponestaju, zastane dah i koža se naježi..., napisala je o ljepotama šibenskog kraja Jasminka Obranović iz Koprivnice i osvojila vikend u Solarisu

Naši čitatelji razriješili su slatku nedoumicu Turističke zajednice Šibensko-kninske županije, koja je o bogastvima i ljepotama svog kraja snimila čak tri podjednako atraktivna promotivna filma.

Čitatelji su, pri tom, bili prilično složni u ocjeni. Većini se najviše svidio film ‘Waiting for You’ (Čekamo vas), a dobio je nešto više od 70 posto svih glasova. Za film ‘The Rhythm of Magical Dalmatia’ (Ritam čarobne Dalmacije) glasalo je 16,3 posto čitatelja, dok je ‘The Magic of Endless Summer’ (Čarolija beskrajnog ljeta) najbolji po mišljenju njih 13,71 posto. 

 

Potraga, pak, za najmaštovitijim obrazloženjem zašto je pobjednički film najbolji, nije bila nimalo jednostavna. Sva tri filma izazvala su dosta emocija, mnogi su čitatelji pustili inspiraciji na volju i zapravo su svi svojim komentarima zaslužili predah na šibenskoj rivijeri. No, ovoga puta, u suradnji s Turističkom zajednicom Šibensko-kninske županije, možemo nagraditi samo jednog autora.

Prema mišljenju našeg malog redakcijskog žirija to je Jasminka Obranović iz Koprivnice, koja je o šibenskim ljepotama, među ostalim, zapisala: ‘Riječi ponestaju, zastane dah i koža se naježi... Otoci i plaže su najdraži biseri koje samo priroda stvara, a mi iz kontinenta tek sanjamo...”

Svoju je čežnju naša Koprivničanka ‘začinila’ pozdravom iz ‘sparne i vlažne Podravine’: Čestitamo joj na osvojenom vikendu u nadaleko poznatom šibenskom Solaris Beach Resortu. Domaćini je, u pratnji još jedne osobe, očekuju u tamošnjem Hotelu Ivan što prije. Mi, pak, želimo lijep i ugodan predah od svakodnevice i čekamo dojmove iz Solarisa, gdje će zasigurno uživati na prekrasnoj plaži, u ambijentalnom Dalmatinskom selu u sklopu resorta, u vrhunskoj hranii, vinima.... 

 

Komentara 1

FY
Fuck you Mother Fucker
18:13 08.09.2017.

Hmmm, 30 sekundi mi je bilo dovoljno da skontam da je i ovaj promotivni video radjen u istom sablonu (stemanje, crkvena zvona i to) po onom bosanskom "enjoy life". Ali dobro, nisu jedini i Srbija je uradila nesto slicno po istoj shemi. https://youtu.be/hmxV9wWfm0Y

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije