Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FONDOVI EU

Grad Šibenik će razviti osam projekata svojih poduzetnika

Šibenik
Foto: Duško Jaramaz/PIXSELL
18.08.2017.
u 12:04

Prijave za besplatni 12-tjedni edukativni program primaju se do 31. kolovoza u šibenskom Odsjeku za razvoj

U Šibeniku će u sklopu EU Boot Campa pod vodstvom šefice Odsjeka za razvoj Upravnog odjela za gospodarstvo Grada Šibenika Ivane Bujas Rupić od 18. rujna do 8. prosinca osam projekata dobiti priliku za razvoj i apliciranje na fondove Europske unije. Radi se o 12-tjednom edukativnom programu na koji se zainteresirane tvrtke mogu prijaviti do 31. kolovoza.

Zahvaljujući pokroviteljstvu Grada Šibenika, ovogodišnji je Boot Camp za polaznike besplatan, a raspon ideja koje dolaze u obzir poprilično je širok, izjavila je za Poslovni dnevnik I. Bujas Rupić.

– Važno nam je da ideje koje će se kod nas razvijati imaju potencijal privlačenja novca iz fondova EU i da su održive – napominje. Šibenik je danas među vodećim gradovima u Hrvatskoj u povlačenju novca iz EU fondova, potvrdio je gradonačelnik Šibenika Željko Burić. Napominje da je za apliciranje za europski novac važno imati dobro pripremljen projekt, ali i tim ljudi koji će ga kvalitetno provesti.

Komentara 1

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
12:59 18.08.2017.

Grad Šibenik mora razviti projekt za pronalaženje deset poštenih I čestitih pravih hrvata makar če to biti neviđeno čudo za balkanskog brata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije