Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORISNICI PODIJELJENIH MIŠLJENJA

Muškarac ženi u avionu rekao da nosi previše parfema pa ga ljudi kritizirali: 'Osramotili ste ju!'

Shutterstock
25.08.2022.
u 14:30

Ispričao je da je već dovoljno jako zaudarala na parfem, a onda je izvukla dezinficijens za ruke s kojim se namazala, a koji je također imao vrlo intenzivan miris

Putovanje avionom nije uvijek najugodnije iskustvo, a čak i kad let traje samo sat ili dva, mala sjedala i zagušljiva atmosfera ponekad ga mogu učiniti vrlo teško podnošljivim. No, jedan je muškarac na Redditu podijelio priču o tome kako je nedavno bio podvrgnut užasnom letu jer je žena na sjedaju pored njega 'smrdjela na parfem'.

Kako piše Mirror, muškarac je inzistirao na tome da zbog jakog mirisa ženinog parfema osjeća mučninu u želucu, a na kraju se, kako kaže, osjećao toliko loše da je osjetio potrebu suočiti se s njom i reći joj da nosi previše parfema.

Stjuardesa otkrila stroga pravila i što rade prije ulaska putnika u avion:

1/32

- Putovao sam 20 sati i nakon trosatnog kašnjenja na mom posljednjem jednosatnom letu, lijepa i uredna mlada dama sjela je na srednje sjedalo točno pored mene. Već je dovoljno jako zaudarala na parfem, a onda je izvukla dezinficijens za ruke s kojim se namazala, a koji je također imao vrlo intenzivan miris. Bilo mi je tolika muka u želucu, ali sam šutio jer sam mislio da će proći. No, nije - napisao je u objavi.

Nekoliko minuta kasnije namještao je prozor, a ona ga je zatim upitala može li otvoriti roletu u potpunosti kako bi i ona mogla vidjeti. Kako je bio već poprilično iznerviran, te mu je bilo mučno, odjednom je samo rekao mladoj ženi da joj je parfem prejak, na što mu se ona ispričala.

- Do kraja leta sam se mučio sa svojom želučanom mučninom, a tišina je bila zaista neugodna. Kada smo sletjeli bio sam sretan što ću se napokon maknuti od nje, a onda je odjednom došla do mene, pomalo uzrujana. Rekla mi je da se zbog mene osjećala neugodno i da je bilo bezobrazno od mene nešto tako komentirati, kada ne znam kroz što ona prolazi. Tada mi je rekla i da je nedavno potpuno izgubila osjetilo mirisa - objasnio je.

Pokušao je biti smiren, ali joj je rekao da onda ne bi trebala koristiti toliko mirisa sljedeći put jer mu je zaista bilo bolje čim je izašao iz aviona. Upitao je korisnike Reddita je li mogao nešto drugačije napraviti i je li trebao samo zamijeniti sjedalo s nekim drugim. Korisnici su bili podijeljenih mišljenja, no mnogi su smatrali da je pogriješio što ju je kritizirao kada je znao da ona u tom trenutku ne može ništa više učiniti. 

- Čini mi se da ste bili dovoljno frustrirani zbog leta i onda je to bila kap koja je prelila čašu. No, smatram da niste trebali tako postupiti - napisala je jedna korisnica. 

- Ne znam što se točno htjeli postići s tim, samo ste ju osramotili - komentirao je drugi korisnik.

No, neki su korisnici stali na njegovu stranu i rekli da bi vjerojatno učinili sličnu stvar kao i on.

"Ako nema osjet mirisa, ne bi trebala sama nanositi parfem i netko joj treba reći da nanosi previše", napisala je treća korisnica, a četvrta je dodala: "Sklona sam migrenama uzrokovanim mirisima, pa shvaćam kako vam je bilo pored nje." 

[ANKETA] Izuvate li cipele kada dođete kod nekoga u goste i očekujete li isto od svojih gostiju? 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije