Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ne zna što napraviti

'U braku sam već 6 godina i volim svog supruga, ali me jako privlače drugi muškarci'

Shuttershock
21.08.2022.
u 20:54

Uvijek je bila sretna što imaju dobar odnos i što ga voli, ali je to ne sprječava da gleda druge muškarce

– Žena sam u 30-ima, u braku sam šest godina i sa suprugom imam dijete od četiri godine. Moj problem je što sam nedavno primijetila da me jako privlače drugi muškarci koje viđam kad sam vani. Uhvatim se kako često gledam druge tipove i sada počinjem paničariti da nešto nije u redu s mojim brakom – napisala je jedna žena za Mirror.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

Ne zna treba li to priznati svom mužu ili ne. Uvijek je bila sretna što imaju dobar odnos i što ga voli, ali je to ne sprječava da gleda druge muškarce dok je vani i razmišlja kako bi izgledalo da je s njima umjesto sa svojim suprugom.

– Mislim da je potpuno prirodno gledati ljude koji su vam privlačni, bez obzira jeste li u vezi ili ne. Međutim, ako vašem mužu postane stvarno očito da to radite, onda to nije dobro jer će se početi osjećati nesigurno u vezi. Mislim da mu ne morate reći. Samo budite iskreni prema sebi o tome kako se stvarno osjećate u vezi s brakom. Ako vam je dosadno, sada je vrijeme da učinite nešto po tom pitanju. Pogledajte kako svoj odnos s mužem možete učiniti uzbudljivijim umjesto da tražite uzbuđenja izvan braka – odgovorila joj je Coleen Nolan.

Psiholozi otkrili kako se manje svađati s partnerom: Pomaže i odvojeno spavanje!

Ključne riječi

Komentara 2

KA
kažemja
21:37 21.08.2022.

Zašto ja ne naletim na takvu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije