Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želi znati istinu

'Imala sam seks s dvojicom muškaraca u par dana i nikad nisam dokučila tko je otac moje kćeri'

shutterstock
17.03.2021.
u 21:28

Sada je njezina kćer stara dvije godine i misli da počinje nalikovati drugom muškarcu, ali se svejedno pita koje su šanse da joj je on stvarno otac

- Nikada nisam uspjela utvrditi tko je otac moje kćeri. Imala sam seks s dva muškarca u razmaku od nekoliko dana. Prvi muškarac nije postigao orgazam u meni, ali znam da postoji rizik da i dalje mogu zatrudnjeti, a dva dana kasnije imala sam seks s drugim muškarcem - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1/7

Mjesec dana kasnije saznala je da je trudna i odlučila zadržati dijete. Sada je njezina kćer stara dvije godine i misli da počinje nalikovati drugom muškarcu, ali se svejedno pita koje su šanse da joj je on stvarno otac.

-  Lako je zamisliti da postoji sličnost, posebno kod beba i male djece. DNK testovi će pokazati tko je otac,a možda će on htjeti ulogu u odgoju svog djeteta. Također će imati zakonsku dužnost pomoći uzdržavati svoje dijete. I kako vaše dijete raste, tako će i ona htjeti znati tko joj je tata - odgovorila joj je Deidre.

Mislili su da imaju sivi tepih dok ga nisu očistili! Bio je toliko prljav da je promijenio boju:

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar acivij
acivij
21:50 17.03.2021.

Koga zanimaju ljubavni problemi ove druželjubive Engleskinje?

5S
505.scrtom
22:03 17.03.2021.

ne voli gumice

Avatar 123456
123456
22:31 17.03.2021.

Čega se pametan srami time se budala ponosi!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije