Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

'Imala sam seks s dvojicom muškaraca u par dana i nikad nisam dokučila tko je otac moje kćeri'

Sada je njezina kćer stara dvije godine i misli da počinje nalikovati drugom muškarcu, ali se svejedno pita koje su šanse da joj je on stvarno otac
17. ožujka 2021. u 21:28 12 komentara 11285 prikaza
Foto: shutterstock

- Nikada nisam uspjela utvrditi tko je otac moje kćeri. Imala sam seks s dva muškarca u razmaku od nekoliko dana. Prvi muškarac nije postigao orgazam u meni, ali znam da postoji rizik da i dalje mogu zatrudnjeti, a dva dana kasnije imala sam seks s drugim muškarcem - napisala je jedna žena za The Sun.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne:

1 / 7
Većina žena obožava ljubljenje po vratu, ono ih uzbuđuje, a najugodnije je kada je ljubite od kose prema ključnoj kosti.

Mjesec dana kasnije saznala je da je trudna i odlučila zadržati dijete. Sada je njezina kćer stara dvije godine i misli da počinje nalikovati drugom muškarcu, ali se svejedno pita koje su šanse da joj je on stvarno otac.

-  Lako je zamisliti da postoji sličnost, posebno kod beba i male djece. DNK testovi će pokazati tko je otac,a možda će on htjeti ulogu u odgoju svog djeteta. Također će imati zakonsku dužnost pomoći uzdržavati svoje dijete. I kako vaše dijete raste, tako će i ona htjeti znati tko joj je tata - odgovorila joj je Deidre.

Mislili su da imaju sivi tepih dok ga nisu očistili! Bio je toliko prljav da je promijenio boju:

'Previsoki libido' Samohrana majka: 'Javno sam priznala da ne mogu bez seksa, pa su me druge žene napale!' Jeste li znali? Liječnici otkrili koliko puta na dan trebamo vršiti malu nuždu ako želimo biti zdravi Šarmantno ili brutalno? Mamu oduševila sinova čestitka, a onda uočila što je napisao sitnim slovima. Mnoge je nasmijao
A SVE LEGALNO....
Izgledaju kao normalan par, ali javnost njihov brak itekako osuđuje: Stric oženio nećakinju, imaju djecu
LAQO osiguranje
Digitalna transformacija
Kako je domaći tim razvio digitalno rješenje koje Hrvatsku svrstava u europski vrh