Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

`Moja žena radi sve za druge, mene ne primjećuje. I još ne zna da ne volim cheesecake!`

"Zaista je rijetkost da moja supruga dođe u krevet sa mnom navečer ili barem nedugo nakon mene. Obavlja razgovore s drugima do kasno u noć", navodi nesretni muškarac.
27. ožujka 2019. u 20:22 1 komentara 2355 prikaza
Foto: Thinkstock

"Nakon zajedničkih 20 godina zajedno, moja supruga još uvijek nije zapamtila da ne jedem cheesecake.

 dobro je znati 7 stvari koje morate napraviti kada niste u dobroj vezi

Četrdesetdevetogodišnji muškarac požalio se poznatoj terapeutkinji Deidre na portalu The sun kako njegova supruga uvijek stavlja tuđe potrebe kao prioritet ispred njegovih te da je on uvijek na zadnjem mjestu.

Oženjen je za tri godine mlađu suprugu i imaju dvoje malodobne djece, u dobi od 17 i 15 godina. Ipak, uvijek su djeca, tvrdi, prijatelji i ostali članovi obitelji njoj bili važniji nego on. "Opravdao" je to i navodima kako njegova supruga odmah reagira na poruke koje joj netko drugi pošalje, bez obzira o kojem dobu dana je riječ. No, na njegove ne. "Uvijek su drugi važniji od mene".

Naveo je kako se osjeća izdanim i kao da ga iskorištavaju jer on je taj koji radi i podmiruje sve financijske potrebe obitelji, a on je zadnji u redu prioriteta. I sve se to odražava i na njegov seksualni život, žali se. 

Joan Collins udavala se pet puta Joan Collins otkrila tajne sretnog 17-godišnjeg braka s 31 godinom mlađim mužem

"Zaista je rijetkost da moja supruga dođe u krevet sa mnom navečer ili barem nedugo nakon mene. Obavlja razgovore s drugima do kasno u noć", navodi nesretni muškarac. 

Deidre je pojasnila kako je riječ o ženi koja samu sebe ne stavlja na listu prioriteta pa tako ni supruga. NIje u skladu sa svojim potrebama pa vjerojatno nije ni svjesna kako se njen suprug osjeća. Muškarcu je savjetovala da razgovara sa svjom suprugom i otkrije joj kako se zaista osjeća i konačno joj jasno kaže da on zaista ne voli - cheesecake.

dobro je znati 5 iznenađujućih razloga zašto muškarci varaju svoje žene. I ne, nije zbog seksa

Pogledajte i video Jednojajčani blizanci pokazali kako pušenje utječe na izgled

Koronavirus
Djevojka negativna
Drugi slučaj u Hrvatskoj. Brat zaraženog mladića je pozitivan na koronavirus
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality
  • Aedes2017:

    Da,vrlo bizarno ,ona ga ne voli !Pustimo sad priču da ,,ona nije u skladu ni da svojim potrebama,, !Pa neka nije,njen problem ,dok je moj problem njeno ponašanje.Vrlo izgledno da nije sretna s njim,da njega smatra krivim za njen hendikep ... prikaži još!p sa empatijom i da često razmišlja o svemu .Neka ode jer se nije sposobna ni emocionalno ni intelektualno uskladiti s uzusima ,,zajedničkog života,,.Ona neće nikada mariti za njega jer ga ne uzima sebi ni u čemu potrebnim.On je voli i zato mu je potrebita dok ona smatra da to što treba može dobiti samo od matere i da ona nije ta. Smatram da ona ne vrijedi njegovog truda,da je ogoistična,egomanka,narcisoidna i da tome ne pridaje nikakav značaj niti će ikada dati.Ona neće nikada tražiti drugog pa ako je spreman žrtvovati život za interes djece ..neka tako učini.Djeca su velika tako da ta hladnoća među roditeljima neće imati posljedice na njihov emotivni status.Jako mi ga je žao jer je savršen suprug Očito to nije dovoljno za ljubav.