Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije očekivala ovo

'Mislila sam da mi je suprug vjeran, a onda sam doznala da ima drugu obitelj'

shutterstock
03.08.2020.
u 19:50

Iako joj je suprug govorio da je samo s njom, njegov bratić otkrio joj je istinu.

- Upravo sam saznala da moj muž ima drugu ženu i ima dvoje djece s njom, djevojčicu od tri godine i jednogodišnjeg dječaka. Poligamija je prihvaćena u našoj kulturi i moram je prihvatiti, iako sam jako povrijeđena. Imam 38 godina, suprug 45 godina, a imamo i djecu: dječaka od 11 godina i djevojčicu od 13 godina. Moj suprug je oduvijek govorio da je naša ljubavna veza odlična i da ćemo biti vjerni jedno drugome. Ali on redovito odlazi natrag u našu domovinu, kako bi vidio roditelje, kako je on rekao, ali njegov bratić mi je poslao poruku u kojoj je rekao da misli da bih trebala znati da on ima drugu obitelj. Kako da kažem svojoj djeci? - napisala je jedna žena za The Sun.

Pitali smo Zagrepčane koja su najromantičnija mjesta u gradu:

- Prvi potez mora biti razgovor s mužem. Recite da vam treba istina. Ima li on tu drugu obitelj? Ako je to slučaj, njegova je odgovornost da zajedno objasnite djeci svoju kulturu i njegovu odluku da osnuje drugu obitelj. No najbolje je da ste tamo zajedno kako biste bili sigurni da će vaša djeca dobiti jasnu sliku i da će sva njihova pitanja odgovorena iskreno - odgovorila joj je Deidre.

Pogledajte kako lako izračunati koji SPF faktor vam odgovara:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije