Zagorska meka za – gladne. Restoran Grašo poznat je po obilnim porcijama i kao mjesto iz kojeg se izlazi s – vrećicom (doggy bag) u ruci. Tu pod bregima, pokraj dvorca Gjalski, jede se obilno i puno.
– Preporučujem za jednu osobu mali zagrebački odrezak – upozoravao je konobar, no ipak smo se odlučili za "pravi", muški zagrebački. I bio je u pravu, polovina je išla – kući. Najpoznatiji su po roštilju, ali izbor jela ovdje je itekako širok. Hrskavi buncek, baby teleća koljenica, punjeni batak, teleći kotlet, obloženi biftek, krvavice, pljeskavice, plate, rebrica... Nema toga što u Graši neće pripremiti za gosta. Cijena za dvoje Večernjakovih reportera, veliki zagrebački, lignje pohane u sezamu, restani krumpir, prženi krumpirići i sokovi – 47 eura.
Ocjene
Raznovrsnost ponude
Jela i pića (do 50 bodova) 49
Kvaliteta hrane 12
(do 15 bodova)
Usluga 9
(do 10 bodova)
Prostor 16
(do 20 bodova)
Vrijednost za novac 5
(do 5 bodova)