Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Majka se iznenadila kada je izdojeno mlijeko promijenilo boju pa postala viralni hit

Ashlee Chase fotografirala je mlijeko koje je izdojila u razlici od tri dana i šokirala se kada je vidjela da je "novije" mlijeko poprimilo žutu boju.
25. listopada 2017. u 07:13 2 komentara 4313 prikaza
Mlijeko
Foto: Facebook

Objava jedne dojilje postala je viralni hit na Facebooku ubrzo nakon objavljivanja. 

Ashlee Chase fotografirala je mlijeko koje je izdojila u razlici od tri dana i šokirala se kada je vidjela da je "novije" mlijeko poprimilo žutu boju. 

dadilja Sama joj priznala Majka poludjela kada je saznala što dadilja radi s njezinim izdojenim mlijekom

Liječnik joj je pojasnio da je žuto mlijeko "prilagođeno" nakon što je njen sin dobio visoku temperaturu pa su se i sastojci mlijeka prilagodili potrebama djeteta. 

Ashlee je stoga objavila fotografiju na Facebooku kako bi "dušebrižnicima" koji je prozivaju da je beba od  7 mjeseci već dovoljno stara da prestane s dojenjem, dala do znanja zašto je dobro dojiti. 

 

Objava je podijeljena gotovo 7.500 puta.

Majčino se mlijeko prirodno prilagođava dobi, potrebama, pa čak i spolu dojenčeta, a osobito je važno u prvim danima nakon poroda (kolostrum), ali i kasnije jer obiluje imunoglobulinima koji štite bebu od bakterija i virusa i pomažu u izgradnji imuniteta. Ako se dojenče razboli, majčino mlijeko postaje prirodni lijek jer  počinje proizvodnja konkretnih antitijela za specifičnu vrstu virusa ili bakterije.

Alex McDaniel Šok na poslu Majka na Twitteru objavila da prodaje sina, no ovome se ipak nije nadala ljutiti liječnik Policija ga istražuje Liječnik galamio na pacijenticu jer se žalila na čekanje: Gubi se iz mog ureda! bolnička hrana Pravo iznenađenje Novopečena majka ostala u šoku kada je vidjela kakvu hranu poslužuju u bolnici
NOVA REVOLUCIJA POLJOPRIVREDE
Star Trek na hrvatskoj njivi: Dronovi snimaju štetnike, AI zbraja kukuruz, traktor sam vozi...
  • Avatar Upitnik30
    Upitnik30:

    Koji dušebrižnici smatraju da bebu od 7 mj. treba prestati dojiti ako je majka u mogucnosti nastaviti.. najbolje mu je sa 7 mjeseci dati u dubokom ulju pohanu kplus svinjetinu iz 2006. godine..

  • jedna:

    sta je sutra na redu i kakva nas dojenja cekaju ??? ili koja ce poznata i slavna sutra dojit