Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uselila je k njemu

Koronaljubav: Izašli su na dva spoja, 'kliknuli' i sada žive zajedno u karanteni

Privatna arhiva
09.04.2020.
u 16:30

Newyorčanka i muškarac iz Connecticuta izašli su na dva spoja i taman je počela karantena, a kako ne bi bili sami , na je uselila k njemu.

Carrie Lee Riggins dopisivala se putem Bumble aplikacije tjednima s muškarcem, a sada žive zajedno u karanteni, piše Daily Mail.

Otkrila je da su se upoznali na aplikaciji sredinom veljače i lijepo razgovarali prije nego su se dogovorili da se nađu. On živi dva i pol sata od New Yorka, u Connecticutu, ali dogovorili su da će 22. veljače doći k njoj u posjetu. Početak nije bio baš idealan. Kada ga je to jutro nazvala da potvrdi dogovor rekao joj je kako je mislio da su se dogovorili za tjedan nakon i da je sada na putu u Arizoni. Tako se njihov susret odgodio na 7. ožujak. Prvo su otišli na ručak, a onda su istog dana otišli i na večeru. 

Kumice s placa dijele ljubavne savjete:

Ubrzo je situacija s koronavirusom u New Yorku postala ozbiljna, pa je spremila odjeću, mačku i šivaću mašinu i uputila se k njemu koji ima puno prostora u kući. "Nisam htjela biti sama u ovoj situaciji, a on se činio kao jako drag muškarac."

Svatko ima svoju sobu u kojoj spava, a na spojeve idu u dnevni boravak i iako je situacija čudna trude se biti romantični. U nekim stvarima imaju različiti ukus, ali naprave kompromis. Otkrila je kako sada, nakon mjesec dana zajedničkog života, još uvijek nema nikakvih loših strana niti svađa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije