Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kako organizirati roštilj

Konzum roštilj kalkulator: Izračunajte koliko vam mesa treba za roštilj!

Konzum roštilj kalkulator
Foto: PR FOTO
1/2
03.05.2016.
u 13:30

Unesite broj ljudi, kliknite „izračunaj“ i dobit ćete količinu mesa i priloga koje trebate nabaviti

Uz lijepo vrijeme i dobro društvo, za roštilj je potrebno nekoliko stvari – meso, piće, drva, ugljen, papar, sol i ulje. U bogatom asortimanu Konzum prodavaonica možete pronaći sve za najbolji roštilj, a da ne ispustite pokoji važan detalj evo i malog kako organizirati roštilj od početka do kraja.

Kada planiramo roštilj za obitelj i prijatelje često nismo sigurni koliko mesa i povrća će biti dovoljno. I za to sada postoji rješenje; Konzumov Roštilj kalkulator. Unesite broj gostiju na roštilju, kliknite „izračunaj“ i dobit ćete količinu mesa i povrća koje trebate nabaviti. 

Naruči online meso za dostavu na mjesto roštijanja

Ponuda na odjelima mesnica Konzuma zadovoljit će i najveće gurmane jer u odabranim Super Konzumima možete kupiti posebne vrste mesa, ali i odabrati steakove iz specijalnih komora za dozrijevanje mesa. Uz svježe meso i povrće, na jednom mjestu ćete pronaći sve dodatne proizvode i artikle za roštilj, a posebna pogodnost je i mogućnost online narudžbe na Konzum kliku te dostave na odabranu lokaciju za roštiljanje.

Ovogodišnju sezonu roštilja Konzum je otvorio kampanjom „Vrijeme je za roštilj“ u kojoj je glavni protagonist simpatični Ante Cash.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije