Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Kako urediti dnevni boravak – donosimo praktične savjete

Kako urediti dnevni boravak
Aledo namještaj, Westgate Shopping City
01.02.2021.
u 14:23

Dnevni boravak predstavlja središte svih dnevnih aktivnosti i mjesto gdje se najčešće družimo s članovima obitelji i prijateljima.

S obzirom na činjenicu da puno vremena provodimo u dnevnoj sobi, ona ne samo da mora izgledati sjajno, već mora biti funkcionalna i udobna. Zadovoljiti sve kriterije zasigurno može biti izazov, no bitno je voditi računa da dizajn stvara ugodnu atmosferu te da odgovara željama i potrebama ukućana.

Dobra sofa ključ je za udobnost ali je također presudna za cjelokupan izgled prostora. Stručnjaci iz trgovine namještaja Aledo savjetuju - „Obratite pažnju na visinu sjedala na sofi i pomno proučite tlocrt prostora prije kupnje. Impulzivna kupnja nikada nije dobro rješenje za kupnju sofe ili kutne garniture, jer to u konačnici može biti vrlo skupa pogreška“.

Neutralne boje ne samo da su nadolazeći hit nego će biti izvrsna opcija ako dvoumite kakve boje i tonove upariti u dnevnom boravku. Sveukupni dojam podignite dekoracijama poput lampe i ukrasnih detalja ili pak stiliziranih stolića za kavu.

Ako ste u potrazi za inspiracijom za preuređenje svog dnevnog boravka, u nastavku pronađite svog favorita iz trgovine Aledo namještaj u Westgate Shopping Cityju:

Kako urediti dnevni boravak
1/5

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije