Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Ivica Skoko dizajnirao narukvicu za Dove

dove fashion (1)
Foto:
1/4
PR
Autor
PR članak
11.08.2011.
u 13:25

Dove je u suradnji s Fashion.hr-om pokrenuo liniju modnih „it“ komada s porukom „100% svoja“. Narukvica s potpisom Ivice Skoke najnoviji je „it“ modni dodatak iz te linije.

Uspješna suradnja poznatog domaćeg dizajnera Ivice Skoke i branda DOVE dobila je svoj nastavak. Nakon kolekcije DOVE 100% SVOJA by Ivica Skoko, predstavljene na DOVE FASHION.HR CRUISE-U na Braču, Skoki je pripala čast da osmisli novi „it“ modni komad branda DOVE. Riječ je o posebno osmišljenoj narukvici 100% SVOJA.

Narukvica 100% SVOJA dio je zanimljive modne priče koju je DOVE ove godine pokrenuo u suradnji s FASHION.HR-om. Odabrani „it“ komadi odjeće svojom snažnom porukom inspiriraju žene da se izraze, podignu samopouzdanje i u svakom pogledu „budu svoje“.

Narukvica 100% SVOJA dolazi u dvije različite boje – srebrnoj i zlatnoj, a od 01. kolovoza biti će dostupna u prodavaonicama dm-a. Uz kupnju Dove proizvoda za njegu tijela na poklon će se dobiti narukvica.

Jednostavna, ali upečatljiva narukvicu predstavlja poseban modni detalj na ruci svih žena, ali i podsjetnik da se osjećaju lijepo i zadovoljno.

Iznimno mi je drago da je moja suradnja s brandom Dove nastavljena i nakon Brača. Uživao sam stvarati kolekciju za stvarne žene i dizajniranje narukvice se učinilo kao logičan korak nakon kolekcije 100% SVOJA. Volim isticati žensku ljepotu, a ovaj puta sam to odlučio napraviti dizajniranjem ove predivne narukvice“ izjavio je Ivica Skoko.

Mini kampanju za narukvicu 100% SVOJA snimila je mlada Dove ambasadorica Ivana Mlinarić, koja je jedna od 10 ambasadorica koje su na Dove Fashion.hr Cruise-u nosile reviju Ivice Skoke za Dove. Za fotografije je zaslužan Franjo Matković.

Biti „100% svoja“ i njegovana – glavna je Dove poruka ovog ljeta.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?