Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dala ULTIMATUM

"Ili prestani pušiti ili nećeš smjeti biti blizu naše kćeri"

Pušenje
Foto: Shutterestock
1/3
10.06.2019.
u 12:15

Mnogi su korisnici zaključili da je ovo ponašanje ipak malo pretjerano...

Zaštitnički nastrojena majka dobila je popriličan broj negativnih komentara nakon što je zabranila svojem suprugu da provodi vrijeme s njihovom kćeri zbog toga što je pušač. U svojoj objavi na Redditu, žena je izrazila svoje negodovanje zbog suprugova pušenja, a brojni korisnici nisu shvatili ovako rigorozno ponašanje. Žena se usput požalila i kako nikada nije promijenio pelene njihovoj sedmomjesečnoj kćeri, niti ju je ikada okupao, piše The Sun

- Znam da sam možda malo previše oprezna s njom, no smatram da je to dobra stvar. Voljela bih kada bi me više znao cijeniti kao majku, umjesto da me gleda kao luđakinju - napisala je zabrinuta majka.

Međutim, većina je korisnika stala u suprugovu obranu ističući kako je njezino ponašanje previše ekstremno. 

"On je njezin otac. Ne treba nikakvo opravdanje za druženje sa svojom kćeri", "Otac ima potpuno pravo odvesti kćer gdje želi. Pušenje je ružna navika, no istovremeno, to nije razlog zbog kojeg otac ne bi smio viđati svoju kćer", "Tvoj nastup i stav prema njemu je vrlo vjerojatno ono što ga distancira svakim danom sve više", bili su neki od komentara.

Pogledajte video: Samo 12 posto muškaraca u Hrvatskoj svaki dan obavlja kućanske poslove

Ključne riječi

Komentara 1

DE
deda1234
17:34 10.06.2019.

Paaa kaaakk..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije