Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGNORIRAJU NEGATIVNE KOMENTARE

Iako su ih mnogi odgovarali, par uz dvoje svoje posvojio čak 19-ero djece: 'Sve volimo jednako!'

Tik Tok
03.05.2022.
u 16:30

U braku su 15 godina i prvo su dobili dvoje biološke djece, a onda su odlučili i posvojiti.

Shelly i Jared iz Arizone u SAD-u, često dijele život svoje obitelji na društvenim mrežama, gdje su ispričali i kako su ona i njezin suprug u 15 godina posvojili čak 19-ero djece,.piše The Sun

U braku su, kaže Shelly, 15 godina, a prvo su dobili dvoje svoje biološke djece, a onda su odlučili krenuti s procesom udomljavanja pa posvajanja i pružiti dom djeci koja ga nisu imala. A iako bismo možda pomislili da će takav nesebičan čin svi podržavati, par je u jednom svom Tik Tok videu otkrio i kako su im mnogi govorili da ne posvajaju...

- Govorili su nam da su djeca iz domova problematična i da ne bismo trebali to raditi kada imamo svoju djecu, no to nas nije spriječilo da učinimo sve da im pružimo dom pun ljubavi. Svu svoju djecu, posvojenu ili biološku, volimo jednako! - rekla je Shelly. 

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

A osim što su prihvatili čak njih 19 i tako ih izvukli iz sustava udomiteljstva, Shelly i Jared su im odlučili pronaći i braću i sestre i ponovno ih spojiti, pa su u jednom videu objasnio koja su djeca i biološki braća i sestre.

@crazymiddles We couldn’t fit them all in one video 🙈 #oops #adopt #bigfamily #bigfamilycheck ♬ original sound - Guy McLachlan

Prvo su, kažu, posvojili troje odrasle djece, a nakon toga i njihova dva brata i dvije sestre koji su bili razdvojeni, kod različitih udomitelja. 

Nakon toga dom su pružili i dvojici braće, te dvojici dječaka koja nisu biološki povezana, pa onda i manjoj djevojčici čijeg su brata jako dugo pokušavali pronaći i nakon nekog vremena uspjeli dovesti kući.... Ni tu nije bio kraj i nastavili su do nevjerojatnog broja 19...

Tako im danas, pričaju, i kad starija djeca odsele iz njihovog roditeljskog doma, kuća ne utihne jer uvijek ima i mlađih, a Shelly i Jared opet razmišljaju da još nekome pruže ljubav i dom. 

Ova djevojčica (6) je prva osoba na svijetu koja je prohodala iako nema kvadricepse! 💪👏

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije