Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Isprobajte!

Dom su vam okupirali mravi? Riješite ih se proizvodom koji vjerojatno imate u kupaonici

shutterstock
03.05.2022.
u 12:30

"Nekoliko godina zaredom u svibnju sam posipala oko mjesta gdje mravi ulaze u stan i već godinama sam mirna", napisala je korisnica

Svi volimo uživati u lijepom vremenu, no s jačim zrakama sunca obično dolaze i brojni kukci poput dosadnih mušica ili mravi koji se najčešće nastane u kuhinji. Ako poput mnogih izbjegavate koristiti skupa i štetna komercijalna sredstva za ubijanje insekata, obožavatelji popularne ''kraljice čišćenja'' Mrs. Hinch imaju rješenje koje će vas stajati samo nekoliko kuna.

Ubodi komaraca, čišćenje... Jeste li znali da pastu za zube možete koristiti i za ove genijalne stvari?

1/12

Na Facebook grupi koja okuplja fanove gospođe Hinch jedna je korisnica napisala da sve što trebate da se riješite mrava vjerojatno već imate u svom kupaonskom ormariću, a riječ je o puderu u prahu.

"Puder protiv mrava mi je jedno od dražih otkrića! Stvarno djeluje!" napisala je. Objasnila je i da ga je nekoliko godina zaredom u svibnju posipala oko mjesta gdje mravi ulaze u stan, a sada je nekoliko godina mirna.

"Može se koristiti bilo kakav talk", dodao je jedan korisnik. Treći je podijelio: "Ja pospem talk oko ulaznih vrata i djeluje!"

A kako bi se na dulje vrijeme spriječio dolazak mrava, korisnici kažu da puder pospu i po pragovima i prozorskim daskama.

"Otkad to radim, nemam problema s mravima!" komentirala je još jedna osoba, prenosi Mirror.

Pogledajte za što sve možete koristiti tvrdi sapun u kućanstvu!

 

Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
14:09 03.05.2022.

Da ubijam mrave po stanu?, pa nisam poludio... To je vrsta mrava koji su valjda najmanji,na proljeće izađu a pred jesen se povuku, negdje u rupu ispod pločica, skupljaju hranu po cijele dane, jedna skupina je u kuhinji, druga na balkonu, nekad im bacim komadić špeka, za 5-6 sati to nestane, nekad odvuku sve, nekad otkidaju pa nose... To su bezopasna stvorenja,ne prave nikakvu štetu niti problem, ne treba ih ubijati.

TI
Tragač istine
14:13 03.05.2022.

Što je TALK?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije