Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
piš stručnjakinji

'Iako smo rastavljeni, osjećam se krivo jer sam poljubila prijatelja svog bivšeg supruga'

Shutterstock
29.09.2021.
u 20:07

Iako između nje i njihovog prijatelja nema ništa, osjeća se kao da bi trebala svom bivšem suprugu reći istinu

- Moj suprug i ja smo rastavljeni, ali poljubila sam zajedničkog prijatelja i sada me obuzima krivnja. Četiri godine bila sam u braku s bivšim suprugom i zajedno imamo dvogodišnjeg sina, ali uvijek smo se svađali i osjećala sam se kao da mu ne mogu vjerovati - napisala je jedna žena za The Sun.

Prošle godine odlučili su se rastati, ali ostati prijatelji zbog sina. Otkako su se razdvojili, ona je sama, dok je njezin bivši suprug imao nekoliko kratkih veza. Iako je boli kada ga vidi s drugim ženama, bolje funkcioniraju kada nisu zajedno.

Sedam mjesta gdje svaka žena želi da je ljubite, a ni jedno nisu - usne!

1/7

- Razgovarali smo o našoj vezi i potvrdili da smo definitivno samo prijatelji, iako me i dalje naziva svojom ženom kad smo vani ili s prijateljima. Zbunjena sam zbog svojih osjećaja, a mislim da je i on. I dalje ga volim. Prošli tjedan otišla sam na ručak sa zajedničkim prijateljem. Na moje iznenađenje rekao je da sam mu se uvijek sviđala, ali da nije ništa napravio zbog mog supruga - nastavila je.

Strastveno su se poljubili, ali nije mogla ići dalje s njim i zaustavila ga je. Osjeća se loše, iako je slobodna, te ne može prestati razmišljati o tom poljupcu. Uvijek je bila iskrena, ali zna da bi istina shrvala njezinog bivšeg supruga jer bi se osjećao izdano i ljubomorno pa za savjet pita stručnjakinju.

- Nemojte se osjećati krivo, niste učinili ništa loše. Sami ste i prekinuli ste poljubac prije nego što je otišao dalje. Nema smisla reći bivšem suprugu ako nećete imati dublju vezu s vašim prijateljem. Jeste li vi i vaš suprug definitivno završili ili ipak želite raditi na svom braku i dati stvarima još jednu priliku? Razgovarajte sa svojim bivšim o vašoj vezi i o tome što oboje sada želite. Ako želite učiniti da stvari funkcioniraju, možda vam je potrebna podrška, a savjetovanje će vam pomoći u tome - odgovorila joj je Deidre.

Mladence Gabrielu i Karla iz Međimurja vatrogasci su ispratili vodenim mlazovima i sirenama! ❤

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar sluganski_svakidan
sluganski_svakidan
20:52 29.09.2021.

U nadnaslovu je sva kakvoća teksta.

MO
montello
14:41 30.09.2021.

sta te ima biti sram nisi u braku

TR
tratincica68
20:28 29.09.2021.

da bi joj nogu trenutacno da bi se pitala zasto je dobila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije