Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
glazbeni spektakl

Hrvatski Telekom i Samsung pokrovitelji Ultra Europe Music Festivala

ultra europe
Foto: PR FOTO
19.06.2015.
u 15:49

U suradnji sa Samsungom, Hrvatski Telekom posjetiteljima Ultra festivala priprema pregršt zabavnih trenutaka u zajedničkoj festivalskoj zoni na splitskom Poljudu. Istovremeno, na zapadnoj obali u Splitu, posjetitelji će moći izabrati uređaje i usluge iz posebne ponude HT-a

U srednjoj cjenovnoj kategoriji tableta teško je naći uređaj koji može konkurirati Samsung Galaxy Tabu 10,1“ četvrte generacije. S novijom verzijom KitKat 4.4.2, Galaxy Tab 4 pruža sve prednosti Android operativnog sustava. Uređaj radi vrlo glatko, a 1,5 GB radne memorije više je nego dovoljno za ugodno korištenje više aplikacija odjednom. Cat4 podrška daje brzinu pristupa internetu i do 150 Mbps, što omogućuje iskorištavanje svih prednosti najbrže 4G mreže Hrvatskog Telekoma. Rezolucija zaslona od 1280 x 720 piksela daje oštru i jasnu sliku, a kamera od 3 megapiksela proizvodi fotografije vrlo pristojne kvalitete, osobito u uvjetima dobrog osvjetljenja. Uz spajanje na brzi mobilni internet, SIM kartica u ovom tabletu omogućuje i slanje SMS poruke te glasovne pozive ako korisnik ima glasovnu tarifu, preporučeno uz slušalice. Samsung Galaxy Tab 4 10.1“ idealan je uređaj za bezbrižno ljetno surfanje za sve one koji žele vrhunski doživljaj brzog interneta po prihvatljivoj cijeni. U ponudi HT-a dostupan je po super cijeni od 298 kuna odmah, a ostatak na rate, uz Najbolje Mobile net tarife u sklopu kojih korisnik bez dodatne naknade može izabrati jednu od dodatnih usluga: MAXtv To Go, Navigacija ili Pomoć na cesti.

Uz vrhunski Samsung Galaxy Tab 4 10,1“ LTE prodajni kanali Hrvatskog Telekoma prepoznatljivi su i po ponudi kvalitetne dodatne opreme, iz koje ovaj put izdvajamo nekoliko artikala koji će vam u ovo ljetno vrijeme zasigurno biti od koristi.

Samsung S6/ Samsung S6 Edge bežični punjač

Za razliku od većine konvencionalnih punjača, ovaj Samsungov bežični punjač je jedinstven po svojoj ljepoti i dizajnu. Jasni detalji koji imitiraju staklo i sjajna završna obrada omogućuju savršeno uklapanje u različitim interijerima. Samsung bežični punjač je kompatibilan s bilo kojim uređajem s mogućnošću bežičnog punjenja - jednostavno stavite uređaj na punjač i on će se početi puniti automatski. LED svjetlo označava status punjenja, a dok se uređaj puni, svijetli nježno plavom bojom koja se mijenja u zelenu kada je uređaj napunjen.

LCD X-ONE Zaštitna stakla

Proizvedena od premium kaljenog stakla, LCD X-One zaštitna stakla otporna su na grebanje svih vrsta i pritisaka. Izuzetno čvrsta, neće vam se razbiti prilikom pada, pa čak ni ako ih netko udari nekim težim predmetom. Uz to, na njima ne ostaju ni otisci prstiju zbog posebnog premaza. Dostupna su za iPhone 6, iPhone 6 plus i Samsung S6, po cijeni od 79,98 kuna.

Vodonepropusna torbica

S ovom torbicom vaši su mobilni uređaji, fotoaparati, novac i ostale vrijednosti potpuno sigurni dok se vi kupate u moru ili bazenu. Torbica ne štiti samo od vode, nego i od prašine i pijeska, a svoj mobitel možete koristiti i dok je unutar torbice zaštićen od mokrih ruku. Obje brtve mogu se čvrsto utisnuti cijelom dužinom za potpunu zaštitu, a vezicu možete prilagodite sebi. Prije uporabe, nepropusnost isprobajte papirnatom maramicom. Cijena u HT-u samo 28 kuna.

HUAWEI prijenosni BT zvučnik AM09

Otporan na vodu i prašinu, ovo je zvučnik koji vam s ugrađenom punjivom baterijom kapaciteta 700 mAh omogućuje do 4 sata slušanja glazbe na 50 posto maksimalne glasnoće. Uključuje i mikrofon za razgovor ili telekonferenciju, a mogućnosti spajanja su NFC, Bluetooth BT3.0 i micro-USB. Zvuk koji proizvodi vrhunske je kvalitete i razmjerno snažan, s obzirom da je snaga zvučnika 2 x 1,5W. U Hrvatskoj Telekomu možete ga kupiti za 249,98 kuna.

Sol Republic slušalice

Kada želite sami slušati glazbu koju ste odabrali među 30 milijuna pjesama na Deezeru, idealan izbor su Sol Republic slušalice za vrhunski audio doživljaj. HT vam nudi dva modela: Tracks V8 po cijeni od 399 kuna i Tracks HD V10 s cijenom od 488 kuna, a oba imaju mikrofon i handsfree kontrole. Uz vrhunski zvuk, Sol Republic slušalice krasi i inovativan dizajn, ali i posebni materijali koji ih čine vrlo otpornima i dugotrajnima. Neslomljivi i izmjenjivi FLEXTECH ™ obruči u raznim bojama, izmjenjivi CLEARTALK ™ kablovi, SONICSOFT™ zvučno-izolirajući mekani jastučići – sve to čini Sol Republic slušalice odličnim izborom po povoljnoj cijeni.

ELFS & Qvadratik

Za modno osviještene HT je pripremio maske za iPhone, koje su pravi hrvatski proizvod. Maske dizajnerskog dvojca ELFS dostupne su za iPhone modele 5, 5S i 6 po cijeni od 149,98 kuna, dok su Qvadartik maske, također hrvatski dizajn, dostupne i za starije modele iPhone 4, 4S, 5, 5S po nešto nižoj cijeni cijeni od 119,98 kuna.

Ostala dodatna oprema

Iz mnoštva dodatne opreme kojom se možete opskrbiti u HT-u, ovaj put ćemo izdvojiti i nepromočivu KSIX-ova sportsku torbica s dva pretinca koja nosi ime poznatog španjolskog biciklista Josea Antonia Hermide (99,98 kn), koja će sigurno dobro doći svim entuzijastima na dva kotača, baš kao i torbica za bicikl za smartfone do dijagonale od pet inča, osjetljiva na dodir (119,98 kn) te univerzalni držač za smartfone (149,98 kn) koji možete vrlo jednostavno postaviti na vaš bicikl. Biciklistima i svim ljubiteljima kretanja u prirodi namijenjeni su i povoljni Cygnettov univerzalni držač za smartfone (99,98 kn), kao i praktične prijenosne baterije od 4400 mAh (169,98 kn) u crnoj i sivoj boji. Ako u trenucima predaha poželite istovremeno napuniti više od jednog uređaja, u pomoć vam priskače SBS-ov punjač s četiri USB utora od 4,5 V (249,98 kn). Kad se vaši gadgeti napune, a vi poželite još malo omiljene glazbe s Deezera tu su i Mythro mobilne slušalice (209,98 kn) u metalno sivoj, srebrnoj ili satenski zlatnoj boji. Uživajte!

>> Poznata su imena koja će rasplesati poklonike festivala Ultra Europe

Foto: Alcatel

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije